Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείχνει τη μητέρα της και την αδερφή της μετά από καιρό

Γνωρίστε τη Μαίρη Τσιμτσιλή και την κυρία Γιώτα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείχνει τη μητέρα της και την αδερφή της μετά από καιρό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μια αγαπημένη αδερφή, την Μαίρη την οποία όπως πολλές φορές έχει αναφέρει, υπεραγαπάει.

Η Μαίρη Τσιμτσιλή προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας γι' αυτό και δεν έχουμε δει σχεδόν ποτέ φωτογραφίες και αναρτήσεις της Σταματίνας, μαζί της. Ωστόσο πριν μερικές μέρες και με αφορμή τα γενέθλιά της, δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την αδερφή της και τη μητέρα της.

mama-stamatinas-tsimtsili-kai-aderfi.jpg

Αφορμή για τη φωτογραφία αυτή στάθηκαν τα γενέθλια της μητέρα της. «Χαρούμενα γενέθλια μανούλα», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της.

Σε αντίθεση με τη Μαίρη, την μητέρα της, την κυρία Γιώτα, την έχουμε δει αρκετές φορές στην εκπομπή της. Η ίδια στηρίζει την κόρη της σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και βρίσκεται δίπλα της στην πρώτη εκπομπή της σεζόν. Όπως φέτος για παράδειγμα.

Όπως βλέπετε η κυρία Γιώτα δεν γίνεται να μην κάνει ποδαρικό στην εκπομπή της Σταματίνας. Η μία λατρεύει την άλλη και αυτό φαίνεται σε κάθε τους φωτογραφία.

kyria-giota-mama-stamatinas.jpg

«Στη μητέρα του έχω παθολογική αγάπη και αδυναμία. Ήταν πάντα εκεί για μένα και την αδελφή μου σε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις μεταξύ μας, πηγαίνουμε βόλτες με τις κόρε μου και πολλές φορές την παίρνω τηλέφωνο να έρθει να καθίσουμε σπίτι και να πούμε τα νέα μας», είχε πει σε συνέντευξή της στο people η παρουσιάστρια του Happy Day.

Εξομολογείται επίσης ότι από τη στιγμή που απέκτησε τη μεγάλη της κόρη, σέβεται ακόμα πιο πολύ τη μητέρα της, η οποία έχει γίνει μια υπερ – προστατευτική γιαγιά.

Δείτε μερικές κοινές τους φωτογραφίες έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved