Η συγκινητική στιγμή που ο Javier Bardem συναντά τον Λάιλ, τον κροκόδειλο - Αποκλειστικό teaser

Το νέο τρέιλερ που βλέπετε αποκλειστικά για πρώτη φορά στο Mothersblog.gr.

Η συγκινητική στιγμή που ο Javier Bardem συναντά τον Λάιλ, τον κροκόδειλο - Αποκλειστικό teaser

Το νέο live-action μιούζικαλ θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood.

Ήταν μια μέρα όπως όλες οι άλλες όταν σε ένα pet shop ο Hector P. Valenti (Javier Bardem) ακούει ένα όμορφο τραγούδι να «έρχεται» από το πίσω δωμάτιο. Εκείνος (και το μουστάκι του) προχωρούν προς τον ήχο. Σύντομα ανακαλύπτει έναν μικρό χαριτωμένο κροκόδειλο να τραγουδάει το τραγούδι του Pete Rodriguez’s “I Like It Like That.”

Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, ο Hector (Javier Bardem) πλησιάζει το κλουβί και ανταλλάσσει μαζί του την πιο τρυφερή και συγκινητική χειραψία. Μια χειραψία που θα γίνει η αρχή μιας νέας μεγάλης φιλίας.

Βασισμένη στα παιδικά βιβλία “Lyle, Lyle Crocodile” του Bernard Waber, η νέα live – action μουσική κωμωδία «Λάιλ, Ο Φίλος Μου Ο Κροκόδειλος», συστήνει αυτό τον αγαπημένο χαρακτήρα στο κοινό.

Όταν η Οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους.

Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.

Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

  • Σκηνοθεσία: Will Speck και Josh Gordon
  • Σενάριο: Will Davies
  • Βασισμένο στα παιδικά βιβλία του: Bernard Waber
  • Cast: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman.
  • Στην ερμηνεία του Λάιλ, ο Shawn Mendes
DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved