Έφη Αλεβίζου: Η κόρη της μεγάλωσε και της μοιάζει πολύ

Η κόρη της Έφης Αλεβίζου, Μελίνα, έγινε 8 ετών και η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία νέα της φωτογραφία.

Έφη Αλεβίζου: Η κόρη της μεγάλωσε και της μοιάζει πολύ

Η Έφη Αλεβίζου είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες δημοσιογράφους με πολλά χρόνια εμπειρίας στο βιογραφικό της. Επί σειρά παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στον Alpha από όπου και έγινε γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/CfERFAtIq_0

Στην προσωπική της ζωή, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Είναι παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Βασίλη Παπανδρέου και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την οκτώ ετών σήμερα Μελίνα. Η οικογένειά της είναι προτεραιότητα για εκείνη και σε συνέντευξή της δύο χρόνια πριν στο περιοδικό People είχε δηλώσει:

«Η ζωή μου έχει πολύ τρέξιμο, όπως και πολλές ωραίες στιγμές. Είναι μια διαρκής ισορροπία ανάμεσα σε άγχη και υποχρεώσεις από τη μία, σε αγκαλιές και βόλτες από την άλλη.

Η Μελίνα, ο σύζυγός μου και ο Γιούβε, ο σκύλος μας, είναι όλος μου ο κόσμος. Είτε πάμε βόλτα παρέα είτε είμαστε σπίτι και χορεύουμε, θέλοντας και μη, γιατί η μικρή όλη μέρα χορεύει και τραγουδάει, ο βασικός στόχος μου είναι να ζούμε στιγμές ανεμελιάς.

Προσπαθούμε να ταξιδεύουμε αρκετά, και μάλιστα ο Βασίλης συνηθίζει να λέει στη Μελίνα ότι «θα την πάει σε όλο τον κόσμο»! Εκείνη το έχει πιστέψει, επομένως έχουμε μεγαλεπήβολους στόχους για το μέλλον».

Πέρα από τις συνεντεύξεις της, η δημοσιογράφος μοιράζεται πτυχές από την καθημερινότητά της μοιράζεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η δημοσιογράφος δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις διακοπές και από όσα κάνουν οικογενειακώς στον ελεύθερό τους χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CLWGraIlFBE

Έφη Αλεβίζου: Η κόρη της Μελίνα έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα

Λιγότερες είναι οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου που αφορούν στην κόρη της Μελίνα. Μέχρι πρότινος απέφευγε να δείξει το πρόσωπό της κάτι που όμως δεν ισχύει σε πρόσφατη δημοσίευσή της με αφορμή τα γενέθλια του κοριτσιού.

«Χρόνια πολλά, θαρραλέο μου μωρό!

Είσαι μόλις 8, αλλά είσαι χίλιες φορές πιο έξυπνη, πιο αποφασιστική, πιο ευαίσθητη, πιο αισιόδοξη, πιο επίμονη και πιο καλομαθημένη (για το τελευταίο ειδικά, «φταίει» ο μπαμπάς σου), απ’ όσο είχα ονειρευτεί ποτέ.

Σε λατρεύω!» έγραψε

Στη φωτογραφία η Μελίνα στέκεται όρθια στην άκρη του δρόμου με αθλητικό στιλ και φαίνεται το πρόσωπό της προφίλ. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μητέρα της.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της κόρης της που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν η παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved