Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο γιος του ζωγραφίζει με τη γιαγιά του στην κουζίνα

Ο Αναστάσης κάθεται στην αγκαλιά της γιαγιάς του και ζωγραφίζει στο τραπέζι της κουζίνας.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο γιος του ζωγραφίζει με τη γιαγιά του στην κουζίνα

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αλλά και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη αναρτούν συχνά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθημερινές στιγμές με τον μοναχογιό τους.

Ο Αναστάσης, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο δυο ετών, είναι το επίκεντρο της ζωής τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή του γιου του από την πρώτη ημέρα της γέννησής του. Κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες παίζουν, πηγαίνουν βόλτες, θέατρο.

https://www.instagram.com/p/Cgw2kp6qAs7

Πριν μερικές ημέρες ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ακόμα ένα στιγμιότυπο με τον γιο του. Ο μικρός κάθεται στην αγκαλιά της γιαγιά του και ζωγραφίζει στο τραπέζι της κουζίνας, λίγο πριν πάει για ύπνο.

https://www.instagram.com/p/CiqIVqgKGFj

«Ο μπαμπάς στη παράσταση και η #γιαγιά με τον #εγγονό #αναστάσης ζωγραφίζουν στη κουζίνα λίγο πρίν κάνουμε νάνι!!! Photo by @lenakidrs», σχολίασε ο γνωστός μπαμπάς.

«Ο Αναστάσης είναι όλη μου η ζωή»

Η Λένα Δροσάκη σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηρόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για τον σύζυγό της και τον γιο της.

«Όταν κλείσαμε 11 μήνες με τον Αλέξανδρο, έμεινα έγκυος και προχωρήσαμε μαζί. Ο Αναστάσης μου είναι όλη μου η ζωή. Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα, γιατί φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, αλλά πλέον νιώθω ευλογημένη για όλο αυτό που μου συνέβη. Ο Αλέξανδρος τους πρώτους 3 μήνες που γέννησα μου έλεγε πότε θα κάνουμε δεύτερο παιδί».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του μοναχογιού του γνωστού ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved