Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα μοιάζει στον Ετεοκλή Παύλου και ιδού η απόδειξη

«Για πείτε σε ποιον μοιάζει;»  αναρωτιέται η Ελένη Χατζίδου. 

Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα μοιάζει στον Ετεοκλή Παύλου και ιδού η απόδειξη

Μία ιδιαίτερη σεζόν ξεκίνησε για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Το ζευγάρι είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής Breakfast@Star, μία επιλογή καθόλου τυχαία από το σταθμό δεδομένου ότι είναι ένα δίδυμο πολύ αγαπητό στο κοινό, με χημεία και χιούμορ.

Αυτό είναι εμφανές και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Και οι δύο είναι ενεργοί στο Instagram και καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ζωή. Στις αναρτήσεις τους πολλές φορές πρωταγωνιστεί η κόρη τους, Μελίτα, η οποία έγινε τριών ετών στις αρχές του μήνα. Τα γενέθλια της μικρούλας γιόρτασαν με ένα φαντασμαγορικό πάρτι με θέμα τα Στρουμφάκια.

eleni.hatzidou_305285028_609061.jpg

Η Μελίτα είναι ένα αξιολάτρευτο κορίτσι, εξωστρεφές, κοινωνικό που τρελαίνει τους γονείς της με τα καμώματά της. Η Ελένη Χατζίδου ιδιαίτερα δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της δείχνοντας τα καμώματά της και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

https://www.instagram.com/p/CfzYjQVg7oj

Ελένη Χατζίδου: «Για πείτε σε ποιον μοιάζει;»

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της μοιράστηκε πρόσφατα η τραγουδίστρια. Αυτή τη φορά απαθανάτισε τον Ετεοκλή Παύλου και την μικρή Μελίτα μέσα στη θάλασσα να κάνουν την ίδια γκριμάτσα και ρώτησε το κοινό της στο Instagram: «Για πείτε σε ποιον μοιάζει;»

Οι περισσότεροι από τους ακολούθους της είπαν φυσικά ότι η Μελίτα είναι ίδια ο μπαμπάς της. Εσείς τι λέτε;

https://www.instagram.com/p/CinL5tntH8z

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η καθημερινότητα με την κόρη τους

Αν και η νέα καθημερινότητα του ζευγαριού είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, γυρίσματα και συναντήσεις, η οικογένειά τους παραμένει πρώτη προτεραιότητα. Η Ελένη Χατζίδου μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μας δείχνει τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν να κάνουν με την Μελίτα, μερικές από τις οποίες είναι οι βόλτες, το παιχνίδι, η ζωγραφική και φυσικά η μαγειρική, η μεγάλη της αγάπη μίας και πέρυσι έκανε μάλιστα και μαθήματα μαγειρικής για παιδιά.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί η Ελένη Χατζίδου μέσω Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved