Χριστίνα Αλούπη: Ο γιος της αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του - Η αστεία ανάρτηση

O μεγάλος γιος της Χριστίνας Αλούπη, ο Αντρέας, έκανε μια …μικρή αλλαγή στο όνομά του.

Χριστίνα Αλούπη: Ο γιος της αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του - Η αστεία ανάρτηση
Instagram@aloupichristina

Η Χριστίνα Αλούπη έχει μετακομίσει με τους γιους της μόνιμα στην Ελλάδα.

Οι γιοι της ξεκίνησαν σχολείο και παρά το άγχος της για το πώς θα προσαρμοστούν, όλα πήγαν καλά.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Ελένη» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα… Οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλυτέρα από ότι περίμενα» ενώ ο μεγάλος της γιος ήταν τόσο ξετρελαμένος για την πρώτη δημοτικού που μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του σχολείου.

Μάλιστα ο Ανδρέας αποφάσισε να κάνει και μια αλλαγή στο όνομά του, όπως έγραψε αστειευόμενη η Χριστίνα Αλούπη σε ανάρτησή της στο Instagram.

aloupi-onoma-giou.jpg

"Oύτε καν 6 ετών και αποφάσισε να κάνει αλλαγή του ονόματος ...Να σας συστήσω τον Αντέρα", ήταν το σχόλιο της μαμάς Χριστίνας.

Το πήγε όμως κι ένα βήμα παραπέρα κάνοντας τον ακόλουθο συνειρμό:

aloupi-onoma-giou1.jpg

Η Χριστίνα Αλούπη ως μαμά

Τι είδους μαμά είναι η Χριστίνα Αλούπη; Αυστηρή ή όχι; «Δεν είμαι η κλασσική Ελληνίδα μητέρα, αγχώνομαι λιγότερο. Ο άντρας μου είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά, εμένα με κάνουν ότι θέλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ελένη».

Στη συνέντευξή της εξομολογήθηκε επίσης ότι η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δυο πρώτα χρόνια, γιατί ένιωθε πολύ μοναξιά και «έπιασε» τον εαυτό της να έχει δείγματα κατάθλιψης.

Η επιστροφή στην Ελλάδα έγινε μετά από σχεδιασμό χρόνων. «Ο σύζυγος μου θα πηγαινοέρχεται Αμερική και αυτό με στενοχωρεί για τα παιδιά που θα τους λείπει ο πατέρας τους. Βιώνω πολύ όμορφα αυτή την καινούργια αρχή στη ζωή μου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Η Χριστίνα Αλούπη είναι ιδιαίτερα ενερφή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της. Δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved