Φαίη Σκορδά: Διαβάζει τον μικρό της γιο ιστορία

Ο Δημήτρης Λιάγκας είναι πλέον στην Γ΄Δημοτικού.

Φαίη Σκορδά: Διαβάζει τον μικρό της γιο ιστορία
Ιnstagram @ fayskorda

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον Σκάι.

Μετά από περίπου 10 χρόνια παρουσίας στον ANT-1 η παρουσιάστρια έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της και «μετακόμισε» στο κανάλι του Φαλήρου έχοντας στο πλευρό τους νέους αλλά και παλιούς της συνεργάτες.

Αυτά όσον αφορά τα επαγγελματικά της καθώς στην προσωπική της ζωή - την οποία προστατεύει όσο μπορεί -, τον πρώτο λόγο έχουν οι γιοι της.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης Λιάγκας πηγαίνουν στο Δημοτικό και έχουν ξεκινήσει μαθήματα. Η μαμά τους είναι πάντα στο πλευρό τους όπως και ο μπαμπάς τους Γιώργος Λιάγκας, προκειμένου να τα βοηθήσουν σε ότι χρειάζονται.

Χθες βράδυ, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά, ανέβασε σε insta story στιγμιότυπο από το διάβασμα της Ιστορίας της Γ΄Δημοτικού.

Ο Δημήτρης Λιάγκας διάβαζε την εισαγωγή της ιστορίας « Η Δημιουργία του κόσμου» με την γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει « Welcome…».

dimitris-liagas-diavazei.jpg

Σχολείο και δραστηριότητες

Όπως για τους περισσότερους γονείς έτσι και για τη Φαίη Σκορδά πλέον το πρόγραμμά της θα μοιράζεται καθημερινά ανάμεσα στη δουλειά και τις δραστηριότητες των παιδιών της.

Ως γνωστόν ασχολούνται και οι δύο γιοι της με το πόλο ενώ ο Δημήτρης πέρυσι έκανε και μαθήματα τένις.

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει τους γιους της και όπως είχε πει στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση και δεν θα ήθελα να τα φέρω ( ξανά) σε δύσκολη θέση.»

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved