Σταματίνα Τσιμτσιλή: Super μπαμπάς ο σύζυγός της - Η ανάρτηση που έκανε

H Σταματίνα Τσιμτσιλή απαθανάτισε τον σύζυγό της να κρατά τις σχολικές τσάντες καθώς συνόδευε τις κόρες τους στο σχολικό.  

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Super μπαμπάς ο σύζυγός της - Η ανάρτηση που έκανε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει πει αρκετές φορές στο Ηappy Day ότι το πρωί δεν ετοιμάζει η ίδια τα παιδιά της για το σχολείο καθώς λόγω της εκπομπής φεύγει αρκετά νωρίς.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε ούτε η πρώτη μέρα στο σχολείο. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν ήταν σπίτι για να συνοδεύσει τις κόρες της στο σχολικό.

Ήταν όμως εκεί ο σύζυγός της Θέμης Σοφός, ο οποίος ως στοργικός μπαμπάς που είναι, πήγε τη Νάγια και τη Μαίρη μέχρι το σχολικό κρατώντας τις σχολικές τους τσάντες.

sofos-me-kores.jpg

Οι δύο αδελφές επέλεξαν να φορέσουν διαφορετικά σύνολα: η μία φουστάνι και η άλλη μια μοντέρνα παντελόνι με τοπ σε καλoκαιρινά χρώματα.

Σοφός – Τσιμτσιλή: 11 χρόνια γάμου – 3 παιδιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις 26 Ιουνίου 2022 έκλεισε 11 χρόνια έγγαμου βίου. Την ημέρα εκείνη δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία από τον γάμο της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας! ❤️ 25/06/11 #11yearsanniversary».

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX

Η παρουσιάστρια συχνά πυκνά αναφέρεται μέσα από την εκπομπή της στον σύζυγό της λέγοντας ότι είναι ένας τρυφερός μπαμπάς.

Λόγω της δουλειάς του απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι, προσπαθεί όμως να αναπληρώνει το χρόνο με τα παιδιά του με όποιο τρόπο μπορεί.

Ένας από αυτούς είναι να ετοιμάζει το πρωί τις κόρες του – οι οποίες από το βράδυ και με τη βοήθεια της μαμάς έχουν καταλήξει στο τι θα φορέσουν – , να παίρνουν πρωινό όλοι μαζί και να τις συνοδεύει μέχρι το σχολικό.

«Σύντροφος, συνοδοιπόρος κι ένας υπέροχος μπαμπάς. Σ´αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι!❤️», είχε γράψει σε ακόμα ένα ποστ της η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκφράζοντας και δημόσια την αγάπη της στον πατέρα των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/CfoyCCrKsZp
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved