Χριστίνα Κοντοβά: «Κυνηγώντας τον ήλιο» - Οι νέες φωτογραφίες με την Ada είναι απολαυστικές

Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της βρίσκονται στην Αλυκή.

Χριστίνα Κοντοβά: «Κυνηγώντας τον ήλιο» - Οι νέες φωτογραφίες με την Ada είναι απολαυστικές

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει τη μητρότητα και περνάει με την κόρη της, Ada, όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Πηγαίνουν συχνά εκδρομές, κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, παίζουν και κάνουν ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δραστηριότητες.

Μαμά και κόρη βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Αλυκή για… διαλογισμό. Η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada συμμετέχουν σε μαθήματα που διοργανώνονται εκεί και η σχεδιάστρια δημοσίευσε νέες απίθανες φωτογραφίες με την κόρη της και φόντο το ηλιοβασίλεμα.

«Κυνηγώντας τον ήλιο μαζί της» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανήρτησε η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

Χριστίνα Κοντοβά: Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή

Η ιστορία της Χριστίνας Κοντοβά εμπνέει και συγκινεί. Όταν μοιράστηκε με του ακολούθους της την απόφασή της να υιοθετήσει έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της:

«Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα»

Σε άλλη ανάρτησή της είχε γράψει στέλνοντας το δικό της μήνυμα ελπίδας:

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε».

Από όταν ήρθε με την κόρη της στην Ελλάδα, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από όλα όσα κάνουν μαζί στην καθημερινότητά τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved