Δούκισσα Νομικού: Τρώει το ίδιο πρωινό με τον Σάββα και την Αναστασία πριν το σχολείο

Η Δούκισσα Νομικού και τα παιδιά της απολαμβάνουν το ίδιο πρωινό γεύμα.

Δούκισσα Νομικού: Τρώει το ίδιο πρωινό με τον Σάββα και την Αναστασία πριν το σχολείο

Τα σχολεία ξεκίνησαν και η Δούκισσα Νομικού ευχήθηκε στα παιδιά της «καλή σχολική χρονιά» με μία ανάρτηση.

«Σας αγαπώ μωράκια μου. Καλή μας αρχή» έγραψε μεταξύ άλλων κάτω από την τρυφερή φωτογραφία που αγκαλιάζει τα παιδιά της στο μπάνιο του σπιτιού.

doukissa-nomikou-paidia-sxoleio.jpg

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Η παρουσιάστρια που φέτος τη βλέπουμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία λίγο πριν πάνε ο Σάββας και η μικρή Αναστασία στο σχολείο την πρώτη μέρα, δείχνοντάς μας το πρωινό τους γεύμα. Μάλιστα, και οι τρεις έχουν το ίδιο αγαπημένο πρωινό το οποίο είναι γάλα με σοκολατένια δημητριακά.

«Καλημέρα!!! Καλή αρχή στα παιδάκια μας! Καλή αρχή και σε εμάς τους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς» έγραψε στην ανάρτησή της.

doukissa-nomikou-prwino-sxoleio.jpg

Το ότι αυτό είναι το αγαπημένο πρωινό της Δούκισσας Νομικού και των παιδιών της, φαίνεται και από παλιότερες αναρτήσεις της. Το καλοκαίρι, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει το παρακάτω στιγμιότυπο στο Instagram από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

doukissa prwino paidia

Γιατί ένα θρεπτικό πρωινό είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των παιδιών

Το πρωινό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Για τα παιδιά, ένα πρωινό που περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξή τους και παράλληλα έχει θετική επίδραση στις σχολικές τους επιδόσεις, σύμφωνα με έρευνες. Επίσης, τα παιδιά που δεν καταναλώνουν πρωινό έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν παχυσαρκία, συνεπώς η κατανάλωσή του έχει θετική επίδραση και στη συνολική τους υγεία.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved