Ελένη Χατζίδου: Η προσαρμογή της Μελίτας στον παιδικό και η δυσκολία για το κόψιμο της πιπίλας

Η Ελένη Χατζίδου έκανε ένα Q&A στο Insrtagram και απάντησε σε μαμαδίστικες ερωτήσεις των ακολούθων της.

Ελένη Χατζίδου: Η προσαρμογή της Μελίτας στον παιδικό και η δυσκολία για το κόψιμο της πιπίλας

Η νέα σεζόν έφερε ένα νέο ξεκίνημα για την Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου είναι οι δύο νέοι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Breakfast@Star η πρεμιέρα της οποία ήταν την περασμένη εβδομάδα. Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, μίας για οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι με χημεία και χιούμορ. Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα είναι και ιδιαίτερα επικοινωνιακή και έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της στα κοινωνικά μέσα στ αοποία είναι και πολύ ενεργή.

Η τραγουδίστρια διοργανώνει συχνά Q&Αs στα οποία απαντάει σε ερωτήσεις των ακολούθων της. Ένα σύντομο Q&A έκανε και χθες στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις για το νέο της εγχείρημα, αλλά και για την Μελίτα η οποία γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια. Για τον νέο ρόλο της παρουσιάστριας, η Ελένη Χατζίδου είπε ότι της αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα και ότι χαίρεται πολύ με τη νέα αυτή πρόκληση. Οι διαδικτυακοί της φίλοι τη ρώτησαν και για τη Μελίτα, το ξεκίνημα στον παιδικό σταθμό και το κόψιμο της πιπίλας και της πάνας.

Για την προσαρμογή στον παιδικό σταθμό, έγραψε μεταξύ άλλων:

«Της είπαμε ότι θα κάνει φίλους, ότι θα παίζει με τα άλλα παιδάκια και ότι θα μάθει πολλά πράγματα. Πήγαμε μαζί της από την αρχή και το είδε και της άρεσε πολύ και μάλιστα ανυπομονεί τόσο πολύ να πάει».

Δείτε και άλλες απαντήσεις που έδωσε η τραγουδίστρια μέσα από τις αναρτήσεις της στην gallery που ακολουθεί.

Ελένη Χατζίδου: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στo Instagram. Η Μελίτα είναι ένα κοριτσάκι εξωστρεφές, δραστήριο που της αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Επίσης, αγαπά τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι η ζωγραφική και η μαγειρική.

Δείτε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους που έχει μοιραστεί ανά περιόδους η τραγουδίστρια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved