Ελένη Χατζίδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή της κόρης της

Τα τρίτα της γενέθλια γιόρτασε η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Το θέμα του πάρτι; Τα Στρουμφ!

Ελένη Χατζίδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή της κόρης της

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν γονείς το 2019. Στις 2 Σεπτεμβρίου η Μελίτα έγινε τριών ετών και η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από όταν η κόρη της ήταν μωρό.

«Σα σήμερα γεννηθήκαμε μαζί σου ξανά! Σ' αγαπάμε μέχρι το άπειρο, σ’ ευχαριστουμε για όσα μας διδάσκεις καλό μας μωράκι❤️

Χρόνια πολλά και ευλογημένα!

#2/9/2019 #Melitadimitra» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CiAvrzhgoGJ

Ελένη Χατζίδου: Το πάρτι υπερπαραγωγή της κόρης της με θέμα τα Στρουμφ

Το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης του με ένα φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων. Το θέμα αυτού; Τα Στρούμφ.

Το πάρτι έγινε σε εξωτερικό χώρο, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν οι διασκεδαστές που ήταν ντυμένοι Στρουμφίτα και μπαρμπα-Στρουμφ. Τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το μπλε και το ροζ και η τούρτα ήταν επίσης άκρως εντυπωσιακή, διώροφη με διακοσμητικά στρουμφάκια.

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της Μελίτας και μας έδειξε τον μπουφέ, τη διακόσμηση και πολλά ακόμα.

«Αχ το Μελιτάκι μας έγινε τριών. Όλα ήταν υπέροχα ❤️ Και του χρόνου με υγεία!» έγραψε στο Instagram.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στην gallery που ακολουθεί.

Ελένη Χατζίδου: Η καθημερινότητα με τη Μελίτα και το νέο επαγγελματικό βήμα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν αδυναμία στην μοναχοκόρη τους. Η Μελίτα είναι ένα εξωστρεφές κοριτσάκι που λατρεύει τον χορό, τη μουσική και τη μαγειρική. Όσο μεγαλώνει τρελαίνει τους γονείς της με τα καμώματά της, τα οποία μοιράζονται συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Η τραγουδίστρια δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα με την κόρη της και η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει, βόλτες, δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και πολλές αγκαλιές. Δείτε μερικά από τα πιο πρόσφατα που έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, με χιούμορ και χημεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που επελέγησαν για να παρουσιάσουν την πρωινή εκπομπή Breakfast @ Star. To ζευγάρι έκανε πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα με ένα δυναμικό ξεκίνημα.

https://www.instagram.com/p/CiM2EDSN5xx
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved