Αντιγόνη Ψυχράμη: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Τα νέα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αποκάλυψε η Αντιγόνη Ψυχράμη μέσω Instagram τον περασμένο Ιούνη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν για πρώτη φορά η φουσκωμένη της κοιλίτσα:

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει … Ευλογία» έγραψε στην ανάρτησή της και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και οι ευχές έπεσαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-

Έκτοτε, έχει δημοσιεύσει αρκετές ακόμα φωτογραφίες, ενώ μέσα από τα social media έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της και τα συναισθήματά της την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής της.

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική… ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω

#family#summer #loveyourself #pregnancy #myboys #kefalonia #smile #happines #moments #greece🇬🇷» έγραψε κάτω από μία φωτογραφία που ανήρτησε από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτια;» και το φύλο του μωρού που περιμένου, το οποίο είναι κοριτσάκι.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η φωτογραφία με τον γιο της στον γάμο της Φωτεινής Αθερίδου

Σύσσωμη η οικογένεια Μακαλιά έδωσε το «παρών» στον γάμο της Φωτεινής Αθερίδου και την βάφτιση του Θοδωρή Junior στον Πύργο Μελισσουργού. Άλλωστε, η Αντιγόνη Ψυχράμη και Φωτεινή Αθερίδου δεν είναι μόνο συνάδελφοι αλλά και καλές φίλες.

Η εγκυμονούσα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στέλνοντας και διαδικτυακά τις ευχές της στο ζευγάρι:

«Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτά τα δυο τρελοκομεία, παρά να ζήσω μαζί τους την πιο ανατρεπτική, μαγική και ιδιαίτερη γαμοβάφτιση….Σας αγαπώ πολύ να σας χαιρόμαστε»

Από τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν αυτή με την τραγουδίστρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τον γιο της, Χάρη.

antigoni-psuxrami-gios.jpg

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και από τον Ιούνιο και έπειτα μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved