Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της - Το ντύσιμο και οι έξυπνες πόζες

Πώς κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κρύψει την εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της - Το ντύσιμο και οι έξυπνες πόζες

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα που κυκλοφόρησαν χθες , ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις φήμες που υπήρχαν εδώ και καιρό για την εγκυμοσύνη της.

Μάλιστα η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» που προβάλλεται στον Alpha Κύπρου έκανε γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένει η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα φέρει στον κόσμο αγοράκι ενώ τον προσεχή Νοέμβρη θα γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού.

H ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλα με ένα ποστ στον λογαριασμό της επιβεβαίωσε την εγκυμποσύνη της, βάζοντας τέλος στις φήμες και τα σχόλια.

"ΝΑΙ.
Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.
Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.
Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό.
Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας".

https://www.instagram.com/p/CiPRPr1rl4G

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη και οι φωτογραφίες

Το περιοδικό Hello δημοσίευσε φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπου φαίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι διανύει τον 5ο μήνα κύησης.

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδερφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεχτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις. Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το gossip-tv.gr

https://www.instagram.com/p/CeB95i_LDWK

Πώς έκρυψε την εγκυμοσύνη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η γνωστή παρουσιάστρια από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της μέχρι και σήμερα έχει αποφύγει να δώσει μια απάντηση ξεκάθαρη και είναι δικαίωμά της.

Η απόφαση για το πότε μια έγκυος θα νιώσει έτοιμη να το ανακοινώσει σε φίλους και γνωστούς, πόσο μάλλον δημόσια, είναι καθαρά προσωπική της απόφαση.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει μάλιστα σε follower της στο Instagram η οποία την επέκρινε για το κρυφτούλι , όπως είπε, που παίζει.

«Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», έγραψε η follower με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντάει: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.. Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Πάντως η ίδια είτε με τις ενδυματολογικές της επιλογές είτε με τις έξυπνες πόζες, κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη όχι όμως να κατευνάσει τις φήμες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved