Λένα Παπαληγούρα: Η υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία των γιων της με τον σύζυγό της

Μια όμορφη φωτογραφία με τους τρεις άντρες της ζωής της. 

Λένα Παπαληγούρα: Η υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία των γιων της με τον σύζυγό της
Instagram@ lena_papaligoura

Η Λένα Παπαληγούρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια καλοκαιρινή φωτογραφία με τους γιους και τον σύζυγό της.

Μπαμπάς και γιοι παίζουν στην άμμο με την ηθοποιό να απαθανατίζει τη στιγμή και να συνοδεύει τη φωτογραφία με τα εξής hashtags #mysummer #mysunshine #mylife.

https://www.instagram.com/p/ChmQ5cQIqok

Η σχέση με τον σύζυγό της

Εκτός από τη δουλειά της, ο σύζυγός της ‘Ακης Πάντος και τα δυο τους παιδιά , ο Αναστάσης και ο Αντώνης, είναι τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή της Λένας Παπαληγούρα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και την Κατερίνα Καραβάτου είχε πει ότι τα παιδιά της « είναι τεράστιο φως στη ζωή μου. Ήρθαν και μου άλλαξαν τον τρόπο που έβλεπα τα πράγματα».

«Έρχεται αυτό το θείο πλάσμα, το παιδί, στον κόσμο και σου δίνει τρία χαστούκια και σταματάς να ασχολείσαι με τον εαυτό σου», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια, με την έννοια του μοιράσματος. Στο μυαλό μου υπήρχε η επιθυμία να δω τον εαυτό μου σαν μητέρα, αλλά ήταν στο επίπεδο του φαντασιακού» πρόσθεσε, εξηγώντας πως όταν γνώρισε τον σύζυγό της έγινε πραγματική επιθυμία.

https://www.instagram.com/p/ChHzEDWo3oj

«Γενικά όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μου έχουν προκύψει ήσυχα. Και η επιλογή του επαγγέλματος δεν ήταν κάτι που προκάλεσε στην οικογένειά μου. Έγινε σιγά – σιγά, έχω μια ζωγραφιά από την α’ δημοτικού που λέει “όταν μεγαλώσω θα γίνω ηθοποιός”» συμπλήρωσε η Λένα Παπαληγούρα.

Φέτος τη Λένα Παπαληγούρα θα τη δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ « Φλόγα και έρωτας» στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Αρης Λεμπεσόπουλος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αργύρης Πανταζάρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved