Ευγενία Δημητροπούλου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή Εύα

Η κόρη της Ευγενίας Δημητροπούλου πήγε πρώτη μέρα στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Ευγενία Δημητροπούλου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή Εύα

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα για τα παιδιά βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών. Μεταξύ αυτών και η κόρη της Ευγενίας Δημητροπούλου, Εύα. Η ηθοποιός η οποία είναι ιδιαίτερα φειδωλή σε αναρτήσεις που αφορούν την κόρη της έκανε μία ανάρτηση με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

«Πρώτη μέρα στο σχολείο» έγραψε και δημοσίευσε σε Instagram Story μία φωτογραφία με την σχολική τσάντα της μικρής Εύας. Η τσάντα είναι πορτοκαλί και έχει το σχέδιο μίας αλεπούς. Είναι μικρή, ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα παιδί αυτής της ηλικίας, μίνιμαλ και πολύ χαριτωμένη.

1662019339230-637011577-evgenia-dimitropoulou-kori-vrefonipiakios.JPG

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι σπάνιες αναρτήσεις με την κόρη της

Η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα τηλεοπτική δραματική σειρά του SKAI, «Γλυκάνισος», που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα, αποκάλυψε την υιοθεσία της κόρης της τον περασμένο Δεκέμβρη με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» είχε γράψει τότε.

https://www.instagram.com/p/CXD5Zi2MXip

Η μικρή Εύα γεννήθηκε στην Σιέρα Λεόνε και για τα ταξίδι της υιοθεσίας, την υπομονή, την επιμονή και τις δυσκολίες, είχε μιλήσει η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξή της:

«Η υιοθεσία είναι ένα δύσκολο ταξίδι, με πολλά και διαφορετικά στάδια, και χρειάζεται υπομονή, ψυχικά αποθέματα, στήριξη στις δύσκολες στιγμές και πολύ προσωπική προσπάθεια για να περάσεις τα εμπόδια. Συνεχώς υπήρχε μια αβεβαιότητα. Η όλη διαδικασία έχει πολλά απαιτητικά σημεία, αλλά, όπως και στον τοκετό, στο τέλος τις ωδίνες τις ξεχνάς».

Από τον περασμένο Δεκέμβρη μέχρι και σήμερα, οι αναρτήσεις της ηθοποιού είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Μεταξύ αυτών, αυτή με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια της Εύας, αλλά και η ανάρτηση για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της.

Δείτε τις αναρτήσεις που έχει κάνει η Ευγενία Δημητροπούλου με την δύο ετών Εύα στην gallery ου ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved