Κέλλυ Κελεκίδου: Οι ευχές και οι φωτογραφίες για τα γενέθλια του 13χρονου γιου της

Η Κέλλυ Κελεκίδου ευχήθηκε στον γιο της που είχε χθες γενέθλια.

Κέλλυ Κελεκίδου: Οι ευχές και οι φωτογραφίες για τα γενέθλια του 13χρονου γιου της

Για την Κέλλυ Κελεκίδου και το Νίκο Κουρκούλη η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή. Ο γιος της Ραφαήλ είχε γενέθλια, έγινε 13 ετών.

Η τραγουδίστρια, του ευχήθηκε αναρτώντας δύο φωτογραφίες, γράφοντας:

«Χρόνια πολλά στο άλλοτε μικρό μου αγοράκι που μεγαλώνει συνεχώς και δεν το προλαβαίνω!🎉😘Για μένα πάντα θα είσαι το μικρό μου αγοράκι!Είσαι η δύναμη μου!Να θυμάσαι πως πάντα θα είμαι δίπλα σου,ακόμα και τώρα που σε βλέπω να μεγαλώνεις,να ανεξαρτοποιείσαι και να αποκτάς σιγά σιγά τη δική σου ζωή!Το γέλιο σου με ξυπνάει και μου δίνει ζωή! Εύχομαι να σε βλέπω παντα έτσι χαρούμενο και γελαστό!Την ημέρα των δικών σου γενεθλίων νιώθω ότι γιορτάζω και εγώ!Είναι μέρα εορτής για όλη την οικογένεια μας!Ηρθες στην ζωή και με γέμισες ΕΥΤΥΧΙΑ!Αγάπη μου σου εύχομαι μόνο καλά να βρεθούν στον δρόμο σου,να είσαι υγιής και δυνατός! Καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες αστέρι μου! Μην σταματάς ποτέ να πιστεύεις στον εαυτό σου και να ελπίζεις για το καλύτερο! Το αξίζεις!Σ αγαπώ πολύ, η περήφανη μαμά σου!
#ραφαηλ #31/8/2009#birthday #loveyou #mylife #myworld #myson».

https://www.instagram.com/p/Ch7QnjEMSFv

Η οικογένεια και η σχέση με τα παιδιά της

Η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη είναι μαζί χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Εκτός από τον Θάνο- Ραφαήλ έχουν και την Ελπινίκη, η οποία γεννήθηκε το 2014.

Παρότι και οι δύο τους είναι ενεργοί στα social media αποφεύγουν τις πολλές αναρτήσεις με τα παιδιά τους αν και τελευταία είναι πιο συχνές.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια κλασική μαμά που φροντίζει την οικογένειά της και περνά χρόνο με τα παιδιά της. Ειδικά με την Ελπινίκη, κάνει αρκετά πράγματα ενώ η μαγειρική είναι από τις κοινές αγαπημένες τους δραστηριότητες. Ο Ραφαήλ από την άλλη, ως έφηβος, έχει τα δικά του ενδιαφέρονται, ενώ στις κοινές οικογενειακές εξόδους επιλέγουν τα go Kart.

Όπως έχει πει και στο παρελθόν τα παιδιά της είναι η δύναμή της.

Πάρτε μια γεύση από πρόσφατες αναρτήσεις μαζί τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved