Γιώργος Λιάγκας: Στο θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στην Αγγλία (εικόνες)

Στο μουσείο Χάρι Πότερ και το Studio Warner Bros επισκέφθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του.

Γιώργος Λιάγκας: Στο θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ στην Αγγλία (εικόνες)
instagram @Giorgos Liagas

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είχαν την ευκαιρία να δουν από το κοντά το φαντασμαγορικό μουσείο Χάρι Πότερ και το Studio Warner Bros. Ο μπαμπάς Γιώργος Λιάγκας, πριν την έναρξη των σχολείων και της πρωινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξίδι στο εξωτερικό με τους γιους του.

Οι τρεις τους ταξίδεψαν στην Αγγλία και μεταξύ των όλων όσων είδαν ήταν και το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο που επισκέπτονται οι ταξιδιώτες είτε είναι λάτρεις των ταινιών Χάρι Πότερ, είτε όχι.

Ο Γιώργος και ο Δημήτρης Λιάγκας, ανήκουν στα παιδιά που θαυμάζουν τις ταινίες, έχουν διαβάσει τα βιβλία και ήρθε ο καιρός να δουν και από κοντά το εντυπωσιακό αυτό πάρκο.

Το «Studio Tour London – The Making of Harry Potter», στεγάζεται στα στούντιο της Warner Bros στο Leavesden και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πραγματικές ρέπλικες, κοστούμια, εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες, μαγικά ραβδιά, καθώς και να κάνουν μια βόλτα στο Απαγορευμένο Δάσος, να ανέβουν στο βαγόνι του Χόγκουαρτς Εξπρές και να δουν από κοντά την μεγάλη αίθουσα του Χόγκουαρτς.

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας μερικά από όλα όσα είδε με τους γιους του στο φαντασμαγορικό μουσείο Χάρι Πότερ. Ο Ιππόγρυπας και η Ναγκίνι εντυπωσιάζουν ανάμεσα στις φωτογραφίες του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved