Βίκυ Καγιά: Η φώτο με την 7χρονη Μπιάνκα λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ!

Βίκυ Καγιά: Η φώτο με την 7χρονη Μπιάνκα λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα
Instagram @ vickykaya_

"#endlesssummer" σχολίασε η Βίκυ Καγιά κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του GNTM και του Shopping Star, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα απολαμβάνει τις τελευταίες της βουτιές μαζί με την οικογένειά της.

Μπορεί οι περισσότερες φωτογραφίες της να έδειχναν την ίδια σε διάφορες καλοκαιρινές πόζες, όμως αυτή που ξεχωρίσαμε εμείς, είναι εκείνη που τη δείχνει να γελά και να παίζει ανέμελα μέσα στη θάλασσα με την 7χρονη κόρη της, Μπιάνκα.

vicky-kagia-bianka.jpg

Μαμά και κόρη, μοιάζουν πολύ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Βίκυ Καγιά αναρτά φωτογραφία της κόρης της δίχως να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μικρής.

kori-kagia-fasionista.jpg

Μπορεί να είναι μακρινή η φωτογραφία, όμως κανείς μπορεί να καταλάβει ότι μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ. Πολλοί που έχουν δει την Μπιάνκα από κοντά αναφέρουν ότι έχει το βλέμμα της μαμάς της, τα χείλη και το μυτάκι της. Εκτός από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της, η μικρή έχει και το στιλ της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από φωτογραφίες της παρουσιάστριας του GNTM έχουμε ανακαλύψει ότι η Μπιάνκα είναι μια μικρή fashionista.

Δείτε παρακάτω μερικές αγαπημένες μας φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved