Γιώργος Λιάγκας: Απόδραση στο Λονδίνο με τους γιους του

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφτηκε με τους γιους του το Λονδίνο.

Γιώργος Λιάγκας: Απόδραση στο Λονδίνο με τους γιους του

Ο Γιώργος Λιάγκας εκμετελλεύτηκε τις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι την πρεμιέρα της εκπομπής του στις 5 Σεπτεμβρίου, και πήγε με τους γιους του ταξίδι στο Λονδίνο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ως γνωστόν, έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του ενώ και το φετινό καλοκαίρι πέρασαν μαζί μεγάλο μέρος των διακοπών τους.

Η επίσκεψη στο Λονδίνο

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε πριν ξεκινήσουν τα σχολεία αλλά και οι δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Επέλεξε λοιπόν το Λονδίνο, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μουσεία και να παρακολουθήσουν ακόμα και θεατρική παράσταση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές

Για τον δημοσιογράφο οι διακοπές με τα παιδιά του ξεκινούν πάντα νωρίς. Πέρα από την επίσκεψη στην Τήνο όπου διαθέτει εξοχική κατοικία, οι αποδράσεις στα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων και του Ιονίου, είναι πλέον συνήθεια. Φέτος μπαμπάς και γιος επισκέφτηκαν τη Μύκονο ενώ με το σκάφος ανακάλυψαν υπέροχες απόμερες παραλίες όπου είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν, να κάνουν βουτιές και παίξουν στα καταγάλανα νερά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved