Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Να τι συνέβη 1,5 ώρα πριν φύγει από τη Μήλο με τις κόρες της

Όλα τα ωραία συμβαίνουν την ημέρα που επιστρέφεις από τις διακοπές. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Να τι συνέβη 1,5 ώρα πριν φύγει από τη Μήλο με τις κόρες της
instagram @ elianoula

Το καλοκαίρι της Ελιάνας Χρυσικοπούλου φέτος τα είχε όλα. Καλή παρέα, πολλές βουτιές, πολύ φαγητό και ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία με τα παιδιά της.

Τόσο εκείνη όσο και οι μικρές απόλαυσαν στο έπακρο τις διακοπές τους και ήρθε ο καιρός να επιστρέψουν στην βάση τους για να μπουν σε πρόγραμμα. Οι μικρές από τη μία να προετοιμαστούν για το σχολείο και η Ελιάνα από την άλλη να επιστρέψει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Απρογραμμάτιστη, αναπάντεχη, όχι δεδομένη χαρά 🤍

Είστε μαμάδες και καταλαβαίνετε πως όταν ετοιμάζεται μια οικογένεια να αναχωρήσει με το πλοίο, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να καθυστερήσει κανείς. Αυτό το ξέρει και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Ωστόσο, φεύγοντας από Κίμωλο και περιμένοντας το πλοίο Μήλος - Πειραιάς, έπεσαν πάνω σε αυτή τη φυσική πισίνα. Παπαφράγκας ονομάζεται και είναι η ωραιότερη παραλία που θα δει κανείς στη Μήλο. Είναι ίσως από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου και τη χαρακτηρίζει το σεληνιακό σκηνικό με τους πελώριους και επιβλητικούς βράχους και γαλαζοπράσινα νερά που θυμίζουν πισίνα.

Η ίδια περιγράφοντας το περιστατικό που της συνέβη όταν οι κόρες της αντίκρυσαν αυτή την παραλία, σχολίασε κάτω από μια σειρά insta stories που ανάρτησε.

Αλήθεια εσείς τι θα κάνατε; Θα αφήνατε τα παιδιά σας να βουτήξουν λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο ή όχι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved