Βίκυ Καγιά: Ο γιος της κάνει βουτιά και εκείνη τον ενθαρρύνει (βίντεο)

Ένα νέο βίντεο με τον Κάρολο να κάνει βουτιά δημοσίευσε η παρουσιάστρια του GNTM.

Βίκυ Καγιά: Ο γιος της κάνει βουτιά και εκείνη τον ενθαρρύνει (βίντεο)
instagram @vickykagia

Το καλοκαίρι της Βίκυς Καγιά, θύμιζε πολύ το προηγούμενο. Ίδιες φωτογραφίες στο κατάστημα κεραμικής όπου τα παιδιά της έφτιαξαν κεραμικά, ίδιο μαγιό τόσο για εκείνη όσο και την κόρη της και γενικότερα οι φετινές της φωτογραφίες, θύμιζαν πολύ τις περσινές της.

Όπως μπορείτε να δείτε στην περσινή φωτογραφία της κόρη της, η Μπιάνκα φοράει το ίδιο ροζ μαγιό και έχει τα μαλλιά της λιτά όσο φτιάχνει τα κεραμικά της.

Η μόνη διαφορά; Ο Κάρολος που βρίσκεται στο πλευρό της.

Το ίδιο όμως παρατηρήσαμε και στην φωτογραφία της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια του GNTM φοράει το ίδιο κόκκινο ολόσωμο μαγιό και βρίσκεται στο σκάφος. Η μόνη διαφορά; Η πόζα της.

Αυτό που ωστόσο ήταν διαφορετικό στις φετινές της φωτογραφίες ήταν το βίντεο με τον μικρό Κάρολο. Όπως θα δείτε και εσείς, η μαμά Βίκυ, ενθαρρύνει τον μικρό της να βουτήξει στη θάλασσα. "1,2,3" ακούγεται να μετρά στα αγγλικά και "μπλουμ" μέσα στο νερό βουτά ο μικρός έχοντας τη σανίδα του στα χέρια.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Spoiler alert: για να μην το ψάχνετε... βρίσκεται έκτο στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/Chmke82qXS0
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved