Ετεοκλής Παύλου: Ένας τρυφερός και δοτικός μπαμπάς - Η ανάρτηση με την κόρη του

Η Μελίτα είναι η μεγάλη αδυναμία του Ετεοκλή Παύλου. 

Ετεοκλής Παύλου: Ένας τρυφερός και δοτικός μπαμπάς - Η ανάρτηση με την κόρη του
instagram @eteoklispavlou

Κι όμως υπάρχουν μπαμπάδες που νοιάζονται όσο οι μαμάδες και ένας από αυτούς τους μπαμπάδες είναι και ο Ετεοκλής Παύλου.

Δοτικός, τρυφερός και φροντίζει και νοιάζεται τη Μελίτα όσο ακριβώς και η μαμά Ελένη. Η ίδια η τραγουδίστρια δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει "τύχη βουνό" που έχει για σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, έναν τέτοιο μπαμπά, σαν τον Ετεοκλή Παύλου.

https://www.instagram.com/p/ChNV16RgBYp

Γιατί ο Ετεοκλής Παύλου είναι από εκείνους τους μπαμπάδες που παίζει πολύ με την κόρη του, που κάνουν βουτιές παρέα, που ξυπνά τα βράδια αν χρειαστεί, που την κοιμίζει, που τρέχει στα μαθήματα μαγειρικής μαζί της, που προσπαθεί να της πιάσει αλογοουρά τα μαλλιά, που μένει στο σπίτι με τη μικρή όταν η Ελένη λείπει...

Που τρέμει το φυλλοκάρδι του κάθε φορά που η Μελίτα αρρωσταίνει, που σε κάθε ταξίδι φορτώνει το αυτοκίνητο με κάθε λογής πράγματα που θα χρειαστεί η κόρη του, που τρέχει και δεν φτάνει για ό,τι του ζητήσει και που λιώνει σε κάθε "Σε αγαπώ" της.

https://www.instagram.com/p/ChM7nf-IknL

Ένας τέτοιος μπαμπάς είναι ο Ετεοκλής Παύλου και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε ανάρτηση και κάθε φωτογραφία που βάζει με την μικρή του κόρη. Μια τέτοια φωτογραφία δημοσίευσε και πριν λίγες ώρες. Που δείχνει πόσο την αγαπά, πόσο τη λατρεύει και πόσο μεγάλη αδυναμία της έχει.

https://www.instagram.com/p/ChmwT8sonDh

"Υπάρχει ένα κορίτσι που έκλεψε την καρδιά μου και με φωνάζει μπαμπά", σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved