Μαίρη Συνατσάκη: «Να έχετε κοντά σας ανθρώπους που δεν θα κάνουν άβολα σχόλια για την κοιλιά σας»

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια όμορφη ανάρτηση και απευθύνθηκε στις εγκύους.

Μαίρη Συνατσάκη: «Να έχετε κοντά σας ανθρώπους που δεν θα κάνουν άβολα σχόλια για την κοιλιά σας»
instagram @ mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο γλυκιές περιόδους της ζωής της καθώς είναι για πρώτη φορά έγκυος!

https://www.instagram.com/p/ChSXWgsrKf_

Η μέλλουσα μαμά βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του όμορφου έρωτα που έχει με τον Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή για τους πρώτους μήνες, ωστόσο πλέον δεν διστάζει να αναρτά φωτογραφίες που τη δείχνουν με φουσκωμένη κοιλίτσα και φωτογραφίες που την κάνουν να ταυτίζεται με τη νέα της καθημερινότητα.

Μέσα σε αυτή τη νέα καθημερινότητα είναι και οι ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά από μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες που θέλουν να μάθουν πώς διαχειρίζεται αυτή την ιδιαίτερη περίοδο τις τρεις λατρεμένες της γατούλες (δείτε τις αναρτήσεις που είχε κάνει γι' αυτό το θέμα και τις συμβουλές που έδωσε για το τοξόπλασμα) αλλά και πώς διαχειρίζεται το θέμα των κιλών.

Μάλιστα πριν μερικές μέρες και μέσα από ένα όμορφο παράδειγμα που έφερε σε όλες τις γυναίκες που κυοφορούν αυτή την περίοδο το μωρό τους, έδειξε πως όλα τα γυναικεία σώματα είναι διαφορετικά.

"Εύχομαι όσες βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση να βιώνετε με ηρεμία τις αλλαγές στο σώμα σας", σχολίασε αρχικά και συνέχισε. "Να είναι ομαλή μετάβαση που δεν θα σας αγχώνει. Να έχετε στο περιβάλλον σας ανθρώπους που δεν θα κάνουν άβολα σχόλια για το βάρος σας, το μέγεθος της κοιλιάς σας, του στήθους σας, τις ραγάδες σας.

Να κοιτάτε το σώμα σας με μάτια που ευγνωμονούν αυτό που καταφέρνει αυτή την στιγμή. Και προς θεού! Να μην συγκρίνετε το δικάσας κορμί με οποιαδήποτε άλλη. Η σύγκριση είναι ο πιο σίγουρος δρόμος προς την ανασφάλεια!".

Δείτε τα insta stories που δημοσίευσε παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved