Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έφτιαξε με τις κόρες της μια μικρή καστροπολιτεία στην άμμο

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε όμως κι άλλους …εθελοντές προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έφτιαξε με τις κόρες της μια μικρή καστροπολιτεία στην άμμο

Οι διακοπές για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου συνεχίζονται. Μετά τα Λιχαδονήσια, η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται με την οικογένειά της στην Κίμωλο.

Οι αναρτήσεις από το πανέμορφη νησί πολλές. Σε αρκετές από αυτές μας δείχνει τις κόρες της να τρέχουν, να περπατούν, να φτιάχνουν κάστρα στην άμμο.

Για την ακρίβεια να τη βοηθούν να φτιάξει μια μικρή καστροπολιτεία. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε την αρχή και πολύ σύντομα βρέθηκε να έχει πολλούς βοηθούς – εθελοντές.

«Ηθικό δίδαγμα, αν θες το παιδί σου να απασχοληθεί στην παραλία με κάτι ( καστράκια, μάζεμα κοχυλιών, κλπ) κάνε εσύ την αρχή. Θα σε ακολουθήσει, όπως πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το δέσιμο που έχουν οι κόρες της μεταξύ τους

Η δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι δικές της, συχνά αναρτά στιγμιότυπα με τις δύο κόρες της Ισαβέλλα και Βικτώρια.

https://www.instagram.com/p/Chh9fKVtIiv

Οι κόρες της δημοσιογράφου έχουν δύο χρόνια διαφορά και όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο αισθητά ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα τους.

Κάνουν παρέα μεταξύ τους και παρά τον διαφορετικό χαρακτήρα, η μία συμπληρώνει την άλλη.

https://www.instagram.com/p/ChC_20Atm63

Η Ισαβέλλα, όπως γράψει η μαμά της, είναι πιο αγοροκόριτσο. Για την ακρίβεια ισορροπεί ανάμεσα στο κορίτσι και στο αγοροκόριτσο. Οσο για τη Βικτώρια, η μαμά Ελιάνα είχε γράψει:

"Έχω μια κόρη (δύο έχω, αλλά τώρα θα μιλήσω για τη Βικτώρια) που κάθε μέρα με πυροβολεί με απίθανες ιδέες, αχαλίνωτη φαντασία, πληθωρικά συναισθήματα, ερωτήσεις που δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι ένας σίφουνας, δεν την προλαβαίνω. Οπότε, όταν σχεδιάζαμε το πάρτι των γενεθλίων της και ζήτησε απερίφραστα να το κάνει στο σπίτι και όχι σε κανέναν ουάου παιδότοπο, απόρησα με την ασυνήθιστη ολιγαρκεία της. Μέχρι που σιγά σιγά άρχισε να εξηγεί πώς το έχει φανταστεί: ένα πάρτι με στολισμό Encanto (την Isabella, συγκεκριμένα, γιατί «έφτιαξε ένα κάκτο και κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να είναι τέλεια!»), φίλτρα μαγείας (ούτως ή άλλως τα μαγειρεύει κάθε μέρα και αυτοαποκαλείται «μαγισσούλα») και spa (για να «χαλαρώσω λιγάκι με τις φίλες μου»). Δεν ξέρω πώς είναι τα άλλα πεντάχρονα, εγώ τέτοιο δεν έχω ξαναματασυναντήσει.
Και του χρόνου, αρχηγέ κοκοβιέ ?"

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved