Σίσσυ Χριστίδου: Aπίθανες φωτογραφίες με τους γιους της σε σκάφος

Η Σίσσυ Χριστίδου περνάει καλοκαιρινές στιγμές με τους γιους της στην όμορφη Χαλκιδική.

Σίσσυ Χριστίδου: Aπίθανες φωτογραφίες με τους γιους της σε σκάφος

Μετά τις εναλλακτικές διακοπές στη Σαμοθράκη παρέα με την καλή της φίλη Χριστίνα Κοντοβά, οι οποίες περιλάμβαναν κολύμπι σε καταρράκτες και πεζοπορία σε φαράγγια, η παρουσιάστρια συνεχίζει το καλοκαιρινό tour της σε έναν αγαπημένο προορισμό.

Συγκεκριμένα, στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της, στην αγαπημένη της Χαλκιδική προτού επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το πλατό του Mega, η παρουσιάστρια προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τους γιους της, Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο, και να φορτίσει τις μπαταρίες της, με την αφοσιωμένη μανούλα να μοιράζεται οικογενειακές στιγμές με τους followers της στο Instagram.

Οι απίθανες εικόνες από το σκάφος

Πριν από λίγη ώρα η μαμά Σίσσυ δημοσίευσε τρομερές φωτογραφίες με τους γιους της, που κάνουν εκδρομή με σκάφος στην Χαλκιδική. Γίνεται και εκείνη έφηβη κοντά στους γιους της, και απολαμβάνει το καλοκαίρι ξέγνοιαστα.

https://www.instagram.com/p/ChbsX1fIBDo

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες οι γιοι της Σίσσυς έχουν μεγαλώσει πολύ, όμως για πάντα θα είναι τα μωρά της.

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές της Σίσσυς, πέρα από τη Χαλκιδική και τη Σαμοθράκη, περιλάμβαναν ένα road trip στην Λέσβο, ενώ είχαν προηγηθεί μίνι διακοπές με τα παιδιά της στο Χορευτό Πηλίου.

Με γεμάτες μπαταρίες, ξεκούραστη, μα πάνω από όλα πολύ χαρούμενη, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πλέον πανέτοιμη για να επιστρέψει στην Αθήνα και να προετοιμαστεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε κι άλλα στιγμιότυπα από τις φετινές διακοπές της παρουσιάστριας με τους γιους της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved