Ετεοκλής Παύλου: Τα νέα βίντεο με την κόρη του είναι απλά υπέροχα

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη του και αυτό φαίνεται.

Ετεοκλής Παύλου: Τα νέα βίντεο με την κόρη του είναι απλά υπέροχα

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου θα είναι δύο νέοι παρουσιαστές του Breakfast@star την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μία επιλογή καθόλου τυχαία από το κανάλι μιας και είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο, με χιούμορ και χημεία.

Και οι δύο είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζονται μέσω Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Στα περισσότερα από αυτά πρωταγωνιστεί η κόρη τους, Μελίτα, η οποία θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Το κοριτσάκι είναι εξωστρεφές, χαμογελαστό και τρελαίνει τους γονείς με τα καμώματά της. Η Ελένη Χατζίδου ειδικά, δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο μαζί της και το ένα είναι πιο απολαυστικό από το άλλο. Δείτε μερικά στην gallery που ακολουθεί.

Ετεοκλής Παύλου: Τα απολαυστικά βίντεο με την κόρη του

Νέα βίντεο με την κόρη του έχει δημοσιεύσει ο διάσημος μπαμπά τις τελευταίες μέρες. Ο Ετεοκλής Παύλου έχει αδυναμία στην κόρη του και τα στιγμιότυπα αυτά το αποδεικνύουν.

Στο ένα μπαμπάς και κόρη είναι ξαπλωμένοι στον καναπέ και κάνουν γκριμάτσες στην κάμερα, αγκαλιάζονται και γελάνε. Το σχόλιο του παρουσιαστή, σύντομο και ουσιαστικό: «Αξία ανεκτίμητη».

https://www.instagram.com/p/ChM7nf-IknL

Στο δεύτερο ο Ετεοκλής Παύλου κρατά τη Μελίτα αγκαλιά και χορεύουν.

«Ο καβαλιέρος στου για πάντα» έγραψε στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/ChNV16RgBYp
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved