Ρούλα Ρέβη: Ο γιος της ντύθηκε χελωνονιντζάκι στις διακοπές – Απίθανη η πόζα του

Νέα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη: Ο γιος της ντύθηκε χελωνονιντζάκι στις διακοπές – Απίθανη η πόζα του

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες φωτογράφους στην Ελλάδα και ιδιαίτερες είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογράφος έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αυτό γιατί πέρα από το ότι αναρτά υπέροχες φωτογραφίες, είναι αυθόρμητη, με χιούμορ και μιλάει για θέματα που την προβληματίζουν και την απασχολούν. Στις αναρτήσεις της συχνά πρωταγωνιστούν τα δύο της παιδιά, Ειρήνη-Χρυσή και Άγγελος, και ειδικά τώρα που έχουν μεγαλώσει.

https://www.instagram.com/p/Ce5uzHII4b2

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Νέα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη. Η φωτογράφος, ο Αποστόλης Τότσικας και τα παιδιά τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Τήνο μαζί με φίλους. Η Ρούλα Ρέβη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εντυπωσιακή θέα το βράδυ….

roula-revi-vradini-thea.JPG

… και την παρακάτω καλλιτεχνική φωτογραφία των διδύμων.

https://www.instagram.com/p/ChXMypgjIW4

Σε Instagram Story δημοσίευσε και μία φωτογραφία του Άγγελου, ο οποίος έχει ντυθεί χελωνονιντζάκι και ποζάρει στον φακό.

roula-revi-diakopes.JPG

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε τον Άγγελο μεταμφιεσμένο. Το αγοράκι έχει ντυθεί spiderman και στο σπίτι και η φωτογράφος τον είχε απαθανατίσει και πάλι με τον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CbM9dihgXjx

Όσο για τις διακοπές, πριν από μερικές μέρες, η Ρούλα Ρέβη σε μακροσκελή ανάρτησή της είχε αποκαλύψει ότι είχε μεγάλες προσδοκίες για αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, στις αρχές των διακοπών τους στην Τήνο, είχαν κολλήσει κορονοϊό:

«Ήρθαμε νωρίς διακοπές …. Μεγάλη πολυτέλεια για να γκρίνιαξω που κολλήσαμε κοβιντ όλοι μαζί στην αρχή των διακοπών τον Ιούλιο… δεν το περίμενα η αλήθεια είναι το πάλεψα σχεδόν 3 χρόνια να μην κολλήσω και εγώ και τα παιδιά , απομονώθηκα , αγχώθηκα και φυσικά μου έτυχε στο δυσκολότερο μέρος που θα μπορούσε , δύσκολο για εμένα και τον χαρακτήρα μου που από τότε που έγινα Μαμά το θέλω ένα νοσοκομείο τριγύρω να το αισθάνομαι.

Αφού έμεινα «παγωτό» και είχαμε 2 παιδιά με σαράντα πυρετό σπίτι στην Τήνο στην ερημιά μας την αγαπημένη ήρθε και αυτό λοιπόν. Μετα άρχισαν τα σχόλια , «μάτι παιδί μου σας φάγανε» κλαίω από γέλια όταν το ακούω πάντα αυτό φυσικά… «μάτι» και «μας φάγανε» ποιοι μωρέ? Βαρέθηκα να το συζητήσω παρά πολύ γιατί ξεκινάει πάλι η συζήτηση για τα εμβόλια και όλη αυτή η μπούρδα. Τα παιδιά μου είναι ανεμβολίαστα με δίκη μας ευθύνη εμείς είμαστε εμβολιασμένοι με δίκη μας ευθύνη και αυτό.

Τέλος πάντων δεν ήθελα να σας μιλήσω για τον κοβιντ έχω βαρεθεί πολύ με το θέμα , ήθελα να πω πως είχα μεγάλες προσδοκίες για τις διακοπές και όπως πάντα όταν έχω μεγάλες προσδοκίες τρώω μια σφαλιάρα όμορφη , πάντα όμως.

Οι προσδοκίες σε εμένα προσωπικά λειτουργούν πολύ αγχωτικά και το ξέρω και κάθε φορά λέω «ηρέμησε κοπέλα μου μην περιμένεις πολλά πήγαινε με το ρεύμα κάθε ημέρας» τόση δουλειά έχεις κάνει γι’ αυτο , αλλά ξέρετε αυτές είναι εκεί πάντα , προσδοκούν να σου τη φέρουν οι προσδοκίες …. Και μετά ηρέμησα το γύρισα και έπιασα να διαβάσω επιτέλους ένα βιβλίο που ήταν μια απλή προσδοκία μου για αυτό το καλοκαίρι και αρκετά εφικτή. Και απολαμβάνω τα παιδιά μου και την οικογένεια μου αφήνω τις μέρες να κυλούν χαλαρά όπως αρμόζει στις μέρες διακοπών και ότι γίνει είπα ….

Ότι είναι να γίνει θα γίνει το ξέρεις Ρούλα , το ξέρεις καλά ….. καλό Αύγουστο σε όλους …. Αγάπη»

Μετά την ανάρρωση, βέβαια, ήρθαν και οι όμορφες στιγμές και στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά ακόμα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved