Γωγώ Μαστροκώστα: Βραδινή έξοδο με την κόρη της - Η νέα της ανάρτηση μετά από καιρό

Η Γωγώ Μαστροκώστα περπατά αγκαλιά με την κόρη της.

Γωγώ Μαστροκώστα: Βραδινή έξοδο με την κόρη της - Η νέα της ανάρτηση μετά από καιρό

Η Γωγώ Μαστροκώστα απέχει το τελευταίο διάστημα από τα social media και οι αναρτήσεις της είναι λιγοστές.

Χθες, όμως, ανέβασε σε insta story μια φωτογραφία με την μοναχοκόρη της Βικτώρια. Είναι αγκαλιά και έχουν την πλάτη τους στο φακό.

«Girls night out» ήταν το σχόλιο της γνωστής γυμνάστριας κάνοντας tag τον λογαριασμό στης κόρης της που είναι η ζωή της, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

gogo-mastrokosta.JPG

H περιπέτεια με την υγεία της

Όπως έγινε γνωστό η Γωγώ Μαστροκώστα είχε περάσει μια περιπέτεια με τη υγεία της και αυτός ήταν ο λόγος που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα . Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει η αδελφή της Φώφη, όλα πλέον είναι καλά.

«Όλα καλά, μια χαρά με την υγεία της», είχε πει μιλώντας στην κάμερα η Φώφη Μαστροκώστα.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας είχε νοσηλευτεί την περίοδο των γιορτών του Πάσχα σε γνωστό θεραπευτήριο.

https://www.instagram.com/p/CTA1JYXiTkk

Η στενή σχέση με την κόρη της

Η Βικτώρια Δέλλα είναι 14 ετών και έχει φτάσει τη μητέρα της στο ύψος. Μαμά και κόρη έχουν μια πολύ στενή σχέση μεταξύ τους και όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Γωγώ Μαστροκώστα: «Τι να σου πω; Μιλάμε για τα πάντα με τη Βικτώρια και είμαι πολύ υπομονετική και προοδευτική σε όλα όσα μου λέει. Είναι διαφορετικές εποχές. Τώρα τα παιδιά είναι πολύ πιο ώριμα και νομίζω ότι τα παιδιά της δικής μας γενιάς θα είναι πολύ χορτάτα. Δεν θα έχουν απωθημένα. Επίσης είμαι μια μητέρα που δύσκολα λέει όχι. Δεν θέλω από άποψη την άρνηση, δεν θέλω να μεγαλώσω έναν άνθρωπο με απωθημένα».

Γενικά αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με την μοναχοκόρη της. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις σχετικά πιο πρόσφατες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved