Βίκυ Καγιά: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της

Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους στη Μύκονο.

Βίκυ Καγιά: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της
Instagram / vickykaya_

Πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τα γυρίσματα τόσο για το GNTM όσο και για το Shopping Star, η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις διακοπές του Αυγούστου με την οικογένειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της από τη Μύκονο, ωστόσο, αυτές που ξεχωρίζουν είναι εκείνες με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Η Βίκυ Καγιά ανεβάζει, σε insta stories κυρίως, αρκετά συχνά φωτογραφίες με τον Κάρολο και την Μπιάνκα, ωστόσο, οι οικογενειακές (φώτο) είναι πιο σπάνιες.

Όπως θα δείτε στη gallery που ακολουθεί, το ζευγάρι είναι αγκαλιά με τα παιδιά του και δείχνουν όλοι τους τόσο ευτυχισμένοι.

Βίκυ Καγιά: Μια χαλαρή και δοτική μαμά

Οι διακοπές είναι η καλύτερη περίοδος για κάθε γονιό να περάσει χρόνο με τα παιδιά του χωρίς να τον πιέζουν οι υποχρεώσεις και τα κάθε λογής προγράμματα. Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελεί ούτε η Βίκυ Καγιά.

Κατά την παραμονή τους στο κυκλαδίτικο νησί, η παρουσιάστρια χαλάρωσε και έπαιξε με τα παιδιά της.

Με την Μπιάνκα και τον Κάρολο έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές και πολλές από αυτές τις μοιράζεται στα social media. Ταξιδεύουν μαζί στο εξωτερικό (όπως στο Παρίσι) και απολαμβάνουν τις ομορφιές της χώρας μας με αρκετές αποδράσεις.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επιλέγουν συνήθως κάποιο νησί καθώς όλοι τους λατρεύουν τη θάλασσα.

Η Μύκονος είναι το αγαπημένο τους και το επισκέπτονται αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved