Μπλέτσας - Αστέρη: Απολαμβάνουν τις διακοπές με τις κόρες τους στο μαγευτικό Blue Eye

Μία νέα οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε ο Ευτύχης Μπλέτσας στο Instagram.

Μπλέτσας - Αστέρη: Απολαμβάνουν τις διακοπές με τις κόρες τους στο μαγευτικό Blue Eye

Τα ταξίδια συνεχίζονται για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στo Blue Eye, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Αλβανίας και με μία οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε χθες «χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το Blue Εye είναι μία φυσική πηγή νερού κοντά στο χωριό Muzine στη Νότια Αλβανία. Θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής και αυτό λόγω των καταγάλανων νερών του ποταμού. Τα νερά είναι μάλιστα τόσο καθαρά που κάποιος μπορεί να δει σε βάθος 50 μέτρων.

https://www.instagram.com/p/ChSNsvHquvh

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στη φύση με τις κόρες του, Ίριδα και Νεφέλη και ο Ευτύχης Μπλέτσας δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/ChSVrBwtiIu

Ευτύχης Μπλέτσας – Ηλέκτρα Αστέρη: Στιγμιότυπα από τα ταξίδια με τις κόρες τους

Την αγάπη τους για τα ταξίδια έχουν «κληροδοτήσει» οι δύο γονείς στις κόρες τους. Οι μικρές Νεφέλη και Ίριδα παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν ήδη ταξιδέψει σε πολλούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, η πρωτότοκη κόρη τους, σε ηλικία μόλις δύο ετών, είχε ταξιδέψει σε 29 χώρες, πολύ περισσότερες δηλαδή από όσες άλλοι επισκέπτονται σε μία ζωή.

Η Ηλέκτρα Αστέρη σε συνέντευξή της είχε πει ότι γενικά έχουν διαφορετικά γούστα στα ταξίδια, ενώ είχε αναφερθεί και στην γνωριμία τους, αλλά και στο γιατί έχουν επιλέξει να μην φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών τους στα social media.

«Έχουμε διαφορετικά γούστα στα ταξίδια. Το νούμερα ένα ταξίδι μου είναι οι Μαλδίβες διότι είμαι παιδί της θάλασσας και σε αυτές τις θάλασσες απλώς παραδίνομαι. Το νούμερο δύο είναι Σρι Λάνκα. Τυχαία γνωριστήκαμε, μέσω ίντερνετ. Και από τότε που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί.Η πρόταση γάμου έγινε αλλού, εγώ έβγαλα τη φωτογραφία στις Άλπεις γιατί ήθελα να το ανακοινώσω. Να αποφασίσω εγώ αν θα φανεί η κόρη μας στην τηλεόραση είναι δική μου εγωπάθεια. Οπότε θα αποφασίσει αυτή όταν μεγαλώσει αν θέλει ή δεν θέλει» είχε πει.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι από τα ταξίδια τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved