Γιάννης Στάνκογλου: Ο γιος του τον έβγαλε την πιο καλοκαιρινή φωτογραφία - Η ανάρτηση από τη Λευκάδα

«Φωτογραφία χωρίς φίλτρα από τον Φιλιππάρα» έγραψε στη δημοσίευσή του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Γιάννης Στάνκογλου: Ο γιος του τον έβγαλε την πιο καλοκαιρινή φωτογραφία - Η ανάρτηση από τη Λευκάδα

Ο Γιάννης Στάνκογλου όλα τα χρόνια της πορείας του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη σκηνοθέτη Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο. Αν και ενεργός στα κοινωνικά μέσα, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες τους με μόνη εξαίρεση ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ είχε πει:

«Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής είναι αυτά τα δυο παιδιά. Εκεί που κρίνω την προσωπικότητα μου είναι στα παιδιά». Πιο πρόσφατα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είχε μιλήσει και για το πώς η παρουσία των παιδιών του τον βοηθά να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος:

«Μέσα μου λείανα τις γωνίες μου. Δεν είμαι τόσο ευέξαπτος πια. Με απασχολεί η πορεία των παιδιών μου και δεν λέω εγώ είμαι. Δεν με λες αυστηρό. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία αλλά είναι πολύ ώριμη. Την εμπιστεύομαι και δεν τη φοβάμαι καθόλου. Εννοείται θα είμαι πάντα δίπλα της».

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο ηθοποιός με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

Γιάννης Στάνκογλου: Το στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές διακοπές και η φωτογραφία που τον τράβηξε ο γιος του

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της επιτυχημένης παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης» σε σκηνοθεσία του Άρη Μπίνιαρη η οποία και το φετινό καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Ο ηθοποιός φροντίζει να βρει χρόνο και για την οικογένεια και ταξίδεψαν στη Λευκάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα ο γιος του ηθοποιού, Φίλιππος, φωτογράφισε τον μπαμπά του στο ηλιοβασίλεμα και ο διάσημος μπαμπάς έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Instagram:

«Φωτογραφία χωρίς φίλτρα από τον Φιλιππάρα από τα πιο όμορφα bar στον κόσμο!»

giannis-stankoglou-foto-gios.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved