Τάσος Ιορδανίδης: «Επιτέλους διακοπές» - Σπάνια φωτογραφία με την κόρη του

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η μικρή Νάγια ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Τάσος Ιορδανίδης: «Επιτέλους διακοπές» - Σπάνια φωτογραφία με την κόρη του

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ. Είναι χρόνια ζευγάρι, έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μόνη εξαίρεση, οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους που δημοσιεύουν στο Instagram και όσες φορές αναφέρονται σε αυτά στις συνεντεύξεις τους. Σε παλιότερη συνέντευξή του στην ΕΡΤ2 για τη σχέση με τα παιδιά του ο ηθοποιός είχε πει ότι διεκδικεί την αγάπη τους από το πρωί έως το βράδυ. Για τον γιο του είχε δηλώσει ότι τον έχει ως πρότυπο, ενώ διαφορετική είναι η σχέση με την κόρη του:

«Σέρνομαι στα πατώματα για να κερδίσω ένα βλέμμα της κι έχουμε αναπτύξει ένα δέσιμο αλλά είναι πιο κοντά στη μαμά της ακόμα».

Όσο το κοριτσάκι μεγαλώνει το δέσιμο μπαμπά και κόρης γίνεται πιο δυνατό και αυτό φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με εκείνη. Πιο πρόσφατη, αυτή από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για την οικογένεια και ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη του από το καράβι.

«Me, my monkey, ένας γλάρος και επιτέλους…διακοπές» έγραψε στην ανάρτησή του. Ο ηθοποιός έχει την κόρη του αγκαλιά και ποζάρουν μαζί στον φακό.

https://www.instagram.com/p/ChFDg27Ls1V

Τάσος Ιορδανίδης: Η σχέση με την κόρη του μέσα από φωτογραφίες

Κάθε κόρη έχει αδυναμία στον μπαμπά της και το αντίστροφο και το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του ηθοποιού. Σε αναρτήσεις και συνεντεύξεις του ο Τάσος Ιορδανίδης είχε παραδεχτεί με περηφάνια ότι η Νάγια τον κάνει ό,τι θέλει. Σε δημοσίευσή του τον περασμένο Μάρτη είχε γράψει:

«Και μου θυμίζεις ότι πρέπει να πολεμώ τους δαίμονές μου και να προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Γιατί έχω την υποχρέωση... Για σένα».

tasos iordanidis kori1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ηθοποιού με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved