Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της μετά από καιρό

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οικογένειά της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της μετά από καιρό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφία με τα παιδιά της. Η πιο πρόσφατη ανάρτηση μέχρι πρότινος με τον Κωνσταντή και την Μαίρη ήταν στις αρχές του Ιούνη όταν της έκαναν έκπληξη στα παρασκήνια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» Η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει τότε φωτογραφίες τους από το καμαρίνι, αποφεύγοντας ως συνήθως να δείξει τα πρόσωπά τους.

florinda petroutseli kamarini paidia

Μία νέα φωτογραφία με τα παιδιά της δημοσίευσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι χθες. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά και μοιράστηκε με τους ακολούθους της δύο στιγμιότυπα.

Στο πρώτο, ο Κωνσταντής που έχει μεγαλώσει και ψηλώσει αρκετά και η Μαίρη προσπαθούν με προσήλωση να βγάλουν παιχνίδια από τα μηχανήματα. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις κλέβει το στιλ της μικρούλας: ανοιχτόχρωμη σαλοπέτα, λευκό μπλουζάκι, σανδάλια και ασορτί scrunchie στα μαλλιά.

florinda-paidia-diakopes.JPG

Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε Φλορίντα Πετρουτσέλι είδαμε την ίδια και τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, να ποζάρουν στον φακό. Αν και δεν αποκάλυψε τον προορισμό που επέλεξαν για τις διακοπές τους, το πιθανότερο είναι να βρίσκονται σε κάποιο γραφικό νησί.

florinda-diakopes.JPG

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι λιγοστές αναρτήσεις με τα παιδιά της

Για την Φλορίντα Πετρουτσέλι αυτή ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά. Μετά από χρόνια απουσία από την τηλεόραση έκανε ένα δυναμικό come back στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη. Για την παρουσιάστρια, η οικογένειά της είναι προτεραιότητά της και όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, προσπαθεί να προσπαθεί να ισορροπήσει δουλειά και οικογένεια. «Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου. Μία βόλτα στην παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τα παιδιά της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved