Χριστίνα Μπόμπα: Πακετάρισμα με δύο παιδιά και μαμαδίστικη υπερδύναμη

Χριστίνα Μπόμπα: Νέα χιουμοριστική ανάρτηση

Χριστίνα Μπόμπα: Πακετάρισμα με δύο παιδιά και μαμαδίστικη υπερδύναμη

Στη Μύκονο βρίσκονται από τις αρχές του καλοκαιριού η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δίδυμες κορούλες τους Αριάνα και Φιλίππα.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να συνδυάσει στις διακοπές του και στιγμές ξεκούρασης, και παιχνιδιού οικογενειακά, αλλά και διασκέδασης με την παρέα του.

Η μαμά Χριστίνα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της δείχνοντας την εξάντληση μιας μάνας που καλείται να πακετάρει, έχοντας στα πόδια της, τα πιτσιρίκια.

chrismpo.jpg

χ

Για που να το βάζει πάλι άραγε η οικογένεια Τανιμανίδη, για Αθήνα, ή μήπως για συνέχεια των διακοπών εν όψει του Δεκαπενταύγουστου;

Προς το παρόν πάντως το ζευγάρι με τις μικρές βρίσκονται ακόμα στο όμορφο σπίτι στη Μύκονο, και συνεχίζουν τις βόλτες τους. Μάλιστα, έχουν μαζί και τον θείο και τους γονείς, οπότε έχουν και βοήθεια με τα κοριτσάκια τους.

volta-me-theio.jpg

Το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά και το σίγουρο είναι πως δεν υστερεί σε πολυτελείς βίλες. Με τα περισσότερα σπίτια όμως να μοιράζονται την ίδια αισθητική υψηλού επιπέδου, είναι ευτυχής συγκυρία όταν αυτή συναντάται με τη γοητευτική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και την αυθεντικότητα.

Όπως το μυκονιάτικο σπίτι που επέλεξαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης για το καλοκαίρι τους. Από τις αναρτήσεις τους στο Instagram φαίνεται ότι το σπίτι έχει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Μια τυπική κυκλαδίτικη διακόσμηση, με ελάχιστα έπιπλα και χρώματα στις αποχρώσεις του λευκού, κυριαρχεί στο εσωτερικό της κατοικίας.

Η πέτρα και το ξύλο είναι τα βασικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ τα γαλανά παραθυρόφυλλα αποδεικνύουν πως ο σχεδιασμός έγινε με σεβασμό στην αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική.

Η υπέροχη βεράντα, όπου οι δίδυμες απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, καθιστά το σπίτι ιδανικό καταφύγιο διακοπών στη Μύκονο.

Φυσικά, δεν λείπει ούτε η πισίνα, εκεί όπου το ζευγάρι διοργάνωσε ένα όμορφο pool party για τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από τις διακοπές της αγαπημένης οικογένειας στην Μύκονο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved