Μαρία Ηλιάκη: Ο σύντροφός της δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τη μικρή Κατερίνα

Ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης, κρατάει την κόρη του αγκαλιά και λιώνει.

Μαρία Ηλιάκη: Ο σύντροφός της δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τη μικρή Κατερίνα

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς τον Μάιο του 2021. Η μικρή Κατερίνα τους άλλαξε μία τη ζωή μια για πάντα και οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας δε χορταίνουν να βλέπουν τις απολαυστικές αναρτήσεις της με τη μικρούλα.

Εάν κάτι χαρακτηρίζει τη Μαρία Ηλιάκη, αυτό είναι το χιούμορ της. Αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις της στο Instagram και ιδίως στα Instagram Stories που δημοσιεύει καθημερινά και είναι πιο αυθόρμητα. Θυμάστε τότε που ήταν σε καραντίνα με την μικρή Κατερίνα λόγω covid και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία;

iliaki paixnidi me tin kori tis 1

Βέβαια, ενίοτε η παρουσιάστρια κάνει και πιο τρυφερές αναρτήσεις, όπως την παρακάτω:

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα κ το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα ..Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς».

Όσο για τις φωτογαφίες τη μικρής Κατερίνας που δημοσιεύει, η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Ιδού και οι αποδείξεις.

Στέλιος Μανουσάκης: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την κόρη του

Δεν δημοσιεύει βέβαια μόνο η Μαρία Ηλιάκη φωτογραφίες με την μικρή Κατερίνα. Ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς που έχει αδυναμία στην κόρη του και αυτό αποτυπώνεται και στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε με την μπέμπα λίγες μέρες πριν.

Το σχόλιό του, λιτό και περιεκτικό: «Δεν υπάρχουν πολλά για να πω… ❤️».

Μπαμπάς και κόρη απολαμβάνουν τη βόλτα τους και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από πίσω. Το πρόσωπο της μικρούλας μπορεί και πάλι να μη φαίνεται για ακόμα μία φορά όμως η μικρή Κατερίνα έκλεψε τις εντυπώσεις με το outfit και το στιλ της.

https://www.instagram.com/p/Cg35_yILDml

H φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλά σχόλια, μεταξύ των οποίων και αυτό της Μαρίας Ηλιάκη.

maria-iliaki-sxolio.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved