Νάντια Μπουλέ: «Ο έρωτας της ζωής μου» - Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία με την κόρη της

Μία νέα φωτογραφία με τη μικρή Σεμέλη δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: «Ο έρωτας της ζωής μου» - Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία με την κόρη της
Instagram / nadiaboule

Η Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο την μικρή Σεμέλη τον Ιούλιο του 2021 και το τελευταίο διάστημα δημοσιεύσει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες μαζί της. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μέσα στο Σαββατοκύριακο η ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram μία ακόμα φωτογραφία μαζί της.

«Ο έρωτας της ζωής μου» γράφει η Νάντια Μπουλέ στη δημοσίευσή της και στη φωτογραφία κρατά αγκαλιά την κόρη της δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Cg7KAY6KiRI

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη εξομολόγηση αγάπης για την κόρη της. Ανήμερα την γιορτή της Μητέρας τον περασμένο Μάιο, η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μία ακόμα φωτογραφίες της μικρούλας στο Instagram και έγραψε:

«Η πρώτη μου χρονιά ως μαμά με βρίσκει εξουθενωμένη και απολύτως ερωτευμένη! Δοσμένη ψυχή και σώμα σε ένα πλάσμα που μου μαθαίνει κάθε μέρα νέα όρια αγάπης και υπομονής.

Χρόνια πολλά σε όλες μας, στις μαμάδες της καρδιάς #mothersday #firstmothersday»

https://www.instagram.com/p/CdTJ97tsR4f

Νάντια Μπουλέ: Τα πρώτα γενέθλια της Σεμέλης και οι καλοκαιρινές διακοπές στη Ναύπακτο

Η Σεμέλη γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στις 17 Ιουλίου και η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε φωτογραφίες της από το πρώτο της παιδικό πάρτι. Το θέμα του πάρτι ήταν οι χελώνες και όλη η διακόσμηση κινήθηκε γύρω από το πράσινο και ροζ χρώμα. Όσο για την τούρτα, είχε βρώσιμα χελωνάκια και ήταν σε ροζ παστέλ χρώμα.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι της μικρής στην gallery που ακολουθεί.

Η Νάντια Μπουλέ ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ναύπακτο από όπου και κατάγεται. Η ηθοποιός έχει αδυναμία στην πόλη της, την επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία και τώρα που η μικρή Σεμέλη έχει μεγαλώσει πηγαίνουν και μαζί.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Ναύπακτο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved