Schoolpack: Η ομάδα που αναλαμβάνει να προετοιμάσει τον σχολικό εξοπλισμό κάθε μικρού μαθητή

Όσο το μικρό σου απολαμβάνει την πιο ξέγνοιαστη περίοδο του χρόνου, εσύ έχεις ήδη αρχίσει να οργανώνεις την επιστροφή του στα θρανία. 

Schoolpack: Η ομάδα που αναλαμβάνει να προετοιμάσει τον σχολικό εξοπλισμό κάθε μικρού μαθητή

Θέλοντας να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα και κυρίως, προσπαθώντας να γλιτώσεις το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής, φροντίζεις ώστε να κλείσεις έγκαιρα όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς πριν τον Σεπτέμβρη και το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς.

Αν έχεις πραγματοποιήσει αυτήν τη διαδικασία, μία, δύο και τρεις φορές στο παρελθόν, γνωρίζεις καλά πως για να είναι ο μικρός μαθητής έτοιμος, πρέπει να «ξεκλέψεις» αρκετό χρόνο από το πρόγραμμά σου, ώστε να συγκεντρώσεις ό,τι περιλαμβάνει η λίστα με τα απαραίτητα σχολικά βιβλία και είδη. Και παρότι τις προηγούμενες χρονιές αυτή η διαδικασία σε γέμιζε ενθουσιασμό και ανυπομονησία, πλέον σου προκαλεί άγχος και δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως η προετοιμασία του παιδιού για την επιστροφή στο σχολείο. Ειδικότερα αν το μικρό σου θα πάει πρώτη φορά σχολείο, το άγχος σου ίσως είναι πιο έντονο.

Κάπως έτσι, εύχεσαι να μπορούσε κάποιος άλλο να ολοκληρώσει αυτήν τη διαδικασία για εσένα. Και αυτός ο «άλλος» είναι η Schoolpack, η ομάδα που συγκεντρώνει και ετοιμάζει ό,τι χρειάζεται το μικρό σου για τη φετινή σχολική χρονιά στο «άψε σβήσε»!

Ό,τι χρειάζεται κάθε μικρός μαθητής βρίσκεται μόνο μερικά «κλικ» μακριά

Η συγκέντρωση του σχολικού εξοπλισμού είναι ένας «μαραθώνιος» με τον χρόνο και την υπομονή κάθε μαμάς. Ωστόσο, αν θέλεις να απολαύσεις ξέγνοιαστη τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού -αλλά και τις πρώτες του Σεπτέμβρη- μαζί με το μικρό σου, αντί να επισκέπτεσαι καταστήματα, βάζοντας «τσεκ» στη λίστα των σχολικών ειδών, μπορείς απλώς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα της Schoolpack, η οποία συγκεντρώνει τα βιβλία και τα υλικά που ζητά το κάθε σχολείο ξεχωριστά.

Η συγκεκριμένη σελίδα είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να επιλέγεις εύκολα online το σχολείο και την τάξη που αφορούν στο παιδί σου και έπειτα, να παραγγέλνεις με ένα «κλικ» το σχολικό πακέτο που χρειάζεται, αλλά ακόμη και έναν πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως μουσικά όργανα ή εργαλεία θετικών επιστημών, χωρίς να επιλέγεις μεμονωμένα προϊόντα.

Την ίδια στιγμή, σου δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσεις τα σχολικά είδη που δεν περιλαμβάνει η λίστα του μικρού μαθητή. Μάλιστα, ακόμη και αν δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα αναρτημένη η λίστα από το σχολείο και την τάξη του παιδιού σου, μπορείς να την αναρτήσεις, ώστε η ομάδα της Schoolpack να την ετοιμάσει άμεσα για εσένα. Με λίγα λόγια, τι άλλο να ζητήσεις;

schoolpack-2.png

Γλιτώνοντας χρόνο από τη χρονοβόρα προετοιμασία του σχολικού εξοπλισμού

Αν μεγάλωσες βλέποντας τη μαμά σου να ντύνει με προσοχή τα σχολικά σου βιβλία με διάφανο αυτοκόλλητο κάλυμμα και να τοποθετεί αυτοκόλλητες ετικέτες σε κάθε μολύβι, μαρκαδόρο ή τετράδιο, ήξερες καλά τι σε περίμενε όταν θα μεγάλωνες και θα έφτανε η ώρα να στείλεις το δικό σου παιδί στο σχολείο. Τα καλά νέα είναι πως από την εποχή που ήσουν ακόμη μαθήτρια έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, οπότε πλέον η Schoolpack αναλαμβάνει για εσένα την προετοιμασία του σχολικού εξοπλισμού του μικρού σου και τη διεκπεραιώνει με την ίδια φροντίδα που θα έδειχνες και εσύ. Πιο αναλυτικά, ντύνει με αυτοκόλλητο διάφανο κάλυμμα τα βιβλία του παιδιού, ενώ εκτυπώνει και τοποθετεί ετικέτες με το όνομά του σε κάθε υλικό, από το τετράδιο μέχρι τον χάρακα. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να σε αγχώνει ότι λαμβάνοντας το σχολικό πακέτο του μικρού σου, θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο στην προετοιμασία του.

schoolpack-3.jpg

Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αποστολής του σχολικού εξοπλισμού που σε εξυπηρετεί

Θέλεις να απολαύσεις με την οικογένειά σου μία τελευταία καλοκαιρινή εξόρμηση πριν ανοίξουν τα σχολεία όμως, σε αποθαρρύνει η σκέψη πως χρειάζεται να ετοιμάσεις τα σχολικά είδη του μικρού σου; Αν απευθυνθείς στη Schoolpack δεν χρειάζεται ούτε να το σκέφτεσαι! Διότι μέσα από τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, σου δίνει την επιλογή να ορίσεις την ημερομηνία παράδοσης του σχολικού πακέτου, ακόμη και μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς, ώστε να κάνεις ξέγνοιαστα τις διακοπές σου, έχοντας φροντίσει για τις σχολικές προμήθειες του μικρού μαθητή. Έτσι και αλλιώς, βασικός σκοπός της Schoolpack είναι να μην κάνεις απολύτως τίποτα για την ετοιμασία του σχολικού εξοπλισμού, αλλά να γεμίσεις «μπαταρίες» σου και να απολαύσεις στο έπακρο τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, πριν ακουστεί το πρώτο κουδούνι της φετινής χρονιάς.

schoolpack-4.jpg

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Ολοκλήρωσε σήμερα κιόλας την αγορά του σχολικού πακέτου του μικρού σου, ώστε να είναι έτοιμο για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς. Αναζήτησε τη λίστα μέσα στην ιστοσελίδα της Schoolpack ή ανάρτησε αυτήν που έχεις λάβει από το σχολείο του παιδιού και άφησε τους ειδικούς της Schoolpack να αναλάβουν για εσένα τη συγκέντρωση και την προετοιμασία του σχολικού εξοπλισμού, που θα καλύπτει απόλυτα τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μικρού μαθητή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Schoolpack ή τις σελίδες της στο Instagram και το Facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved