Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Φωτογραφίες με την κόρη του και τον γιο του

Οι σπάνιες αναρτήσεις του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου με την κόρη του και τον γιο του.

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Φωτογραφίες με την κόρη του και τον γιο του
instagram @costas.haritodiplomenos

«Μπαμπάς, κόρη και γιος για μπανάκι», είχε γράψει πριν λίγα χρόνια ο ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο Instagram, ποζάροντας με τον 33χρονο πια γιο του, Νίκο και την 32χρονη κόρη του.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης για όσους δεν το γνωρίζουν έχει αποκτήσει δυο παιδιά με την πρώην Αμερικανίδα σύζυγό του.

«Παντρεύτηκα, έκανα δυο παιδιά και δεν είχα χρόνο να δω τα παιδιά μου, τα οποία μεγάλωσαν με τον παππού και τη γιαγιά…Πέρασα κοντά τους τα χρόνια της εφηβείας τους και τώρα καμαρώνω το γιο μου και φυσικά την κόρη μου», είχε πει ο ίδιος στο παρελθόν σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Αν και ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες και αναρτήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά και τις συνεργασίες του, κάποιες από αυτές περιλαμβάνουν και τα δυο του παιδιά. Παιδιά που όπως θα δείτε έχουν κληρονομήσει το μουσικό του ταλέντο.

https://www.instagram.com/p/CX6ncYlI2pR

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης που έχει συνδέσει το όνομά του με τη δεκαετία του 1980 και των αρχών του '90 δε μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή και δεν κάνει εμφανίσεις με την οικογένειά του. Το 2019 όμως σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για τα δυο του παιδιά και είχε αποκαλύψει ότι όταν έβγαινε με την κόρη του, όλοι πίστευαν ότι ήταν σύντροφός του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved