Γιάννης Στάνκογλου: Η κόρη του έγινε 13 ετών – Η φωτογραφία και οι ευχές

Τα 13α γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη του Γιάννη Στάνκογλου, Φοίβη.

Γιάννης Στάνκογλου: Η κόρη του έγινε 13 ετών – Η φωτογραφία και οι ευχές

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Η πορεία του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση μετρά πολλά χρόνια και όλο αυτό το διάστημα έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την σκηνοθέτη Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο. Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ενεργός στο Instagram αν και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά του είναι ελάχιστες. Οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη δουλειά του, γενικά την τέχνη, ταξίδια και στιγμές χαλάρωσης, ενώ τις λίγες φορές που δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τα παιδιά του, το κάνει με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως είναι γενέθλια και γιορτές.

Γιάννης Στάνκογλου: Η ανάρτηση για τα 13α γενέθλια της κόρης του

Η κόρη του Γιάννη Στάνκογλου έχει μεγαλώσει πολύ και έχει μπει στην εφηβεία. Το κοριτσάκι είχε γενέθλια μερικές μέρες πριν και ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

«Χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου 13 γίνεσαι σήμερα να μεγαλώνεις να ομορφαίνεις #birthday #fatherslove» έγραψε και δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Φοίβη στην παραλία, την οποία είχε δημοσιεύσει και στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/Cgbjg4Et-Eo

Γιάννης Στάνκογλου: «Η κόρη μου είναι στην εφηβεία αλλά είναι πολύ ώριμη. Την εμπιστεύομαι και δεν τη φοβάμαι καθόλου.»

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τα παιδιά του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και είχε πει μεταξύ άλλων:

«Μέσα μου λείανα τις γωνίες μου. Δεν είμαι τόσο ευέξαπτος πια. Με απασχολεί η πορεία των παιδιών μου και δεν λέω εγώ είμαι. Δεν με λες αυστηρό. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία αλλά είναι πολύ ώριμη. Την εμπιστεύομαι και δεν τη φοβάμαι καθόλου. Εννοείται θα είμαι πάντα δίπλα της».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1 είχε επίσης πει:

«Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής είναι αυτά τα δυο παιδιά. Εκεί που κρίνω την προσωπικότητα μου είναι στα παιδιά».

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved