Ετεοκλής Παύλου: Παιχνίδια με τη Μελίτα στην πισίνα – Το απολαυστικό βίντεο

Ένα απίθανο βίντεο με την κόρη του δημοσίευσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ετεοκλής Παύλου: Παιχνίδια με τη Μελίτα στην πισίνα – Το απολαυστικό βίντεο

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ενεργοί στα social media και καθημερινά μοιράζονται με τους ακολούθους τους στιγμιότυπα με την κόρη τους Μελίτα, η οποία τους τρελαίνει με τα καμώματά τους.

Το κοριτσάκι θα γίνει τριών ετών των ερχόμενο Σεπτέμβρη και είναι σε μία ηλικία που δε σταματά να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του, εμπλουτίζει συνεχώς το λεξιλόγιό του με νέες λέξεις και γίνεται ολοένα και πιο κοινωνικό και εξωστρεφές.

https://www.instagram.com/p/CgSALHBtuty

Ετεοκλής Παύλου: Το απολαυστικό βίντεο με τη Μελίτα από τις διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει για την οικογένεια Παύλου, η οποία με κάθε ευκαιρία φεύγει από την Αθήνα για κοντινούς αλλά και πιο μακρινούς προορισμούς. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν ήδη περάσει μερικές ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στη Λευκάδα, όπου και τράβηξαν την παρακάτω οικογενειακή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CfjaevvDJaG

Σειρά έχει ο επόμενος προορισμός, από τον οποίο ο διάσημος μπαμπάς δημοσίευσε και ένα υπέροχο βίντεο με την κόρη του. Το ζευγάρι ακόμα δεν έχει αποκαλύψει που έχουν πάει, το σίγουρο ωστόσο είναι ότι απολαμβάνουν τα παιχνίδια στην πισίνα.

Στο βίντεο η Μελίτα παίζει με ένα άδειο μπουκαλάκι νερό όταν το χρησιμοποιεί για να... μπουγελώσει τον μπαμπά της.

Απολαύστε το παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CghSDkqoiP_

Ελένη Χατζίδου: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Μελίτας

Αυτή φυσικά που δημοσιεύει τις περισσότερες φωτογραφίες της Μελίτας είναι η Ελένη Χατζίδου ή τουλάχιστον σίγουρα περισσότερες από αυτές που δημοσίευει ο Ετεοκλής Παύλου. Η τραγουδίστρια μοιράζεται με τους ακολούθους τους της τα καμώματα της κόρη της και κάθε ανάρτησή της για εκείνη «ξεχειλίζει» αγάπη και περηφάνεια.

Απολαυστικές είναι φυσικά και οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού από τις καλοκαιρινές διακοπές. Το κοριτσάκι ποζάρει με μαγιό, ενώ σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση της διάσημης μαμάς, το κοριτσάκι είναι στην ηλικία που δεν σταματάει να τρώει, όπου και αν βρίσκεται, ακόμα και στην παραλία. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved