Σάββας Πούμπουρας: Η κόρη του βρήκε νέο παιχνίδι να παίζει - Ποιο είναι αυτό

Το νέο παιχνίδι της κόρης του έδειξε ο Σάββας Πούμπουρας.

Σάββας Πούμπουρας: Η κόρη του βρήκε νέο παιχνίδι να παίζει - Ποιο είναι αυτό
Instagram /savas_poumpouras

O Σάββας Πούμπουρας λατρεύει τα ταξίδια. Με κάθε ευκαιρία – και είναι πολλές – παίρνει το αεροπλάνο και επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο.

Άλλοτε ταξιδεύει μόνος, άλλοτε οικογενειακώς και άλλες πάλι φορές μόνος με την Κύνθια, την κόρη του.

Η μικρή έχει εξοικειωθεί πλήρως με τα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα καθώς ταξιδεύει από μηνών.

1658987542325-394808672-poumpouras_1.jpg

Συγκεκριμένα, σε ηλικία μόλις 8 μηνών απέκτησε το πρώτο της διαβατήριο για να ταξιδέψουν οικογενειακώς στην Αγία Νάπα.

«Plane friendly… Έβγαλα διαβατήριο στην ”φίλη”, πριν καν κλείσει χρόνο, μπήκαμε αεροπλανάρα και κατηφορίσαμε στο νησί️» είχε γράψει τότε στην ανάρτησή του στο Instagram.

boumpouras-me-kori-taxsidi-1.jpg

Μαζί έχουν επισκεφτεί τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη. Το κοριτσάκι έχει αποκτήσει πλέον τόση εξοικείωση με τα αεροπλάνα που όχι μόνο δεν τα φοβάται, αλλά ξέρει και πώς να δένει μόνη της την ζώνη ασφαλείας.

boumpouras-me-kori-taxsidi3.jpg

Μάλιστα έχει αγαπήσει τόσο τα αεροπλάνα που πλέον παίζει μ΄αυτά. Μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια της η μικρή έχει πλέον και …αεροσκάφη.

savvas-mpoumpouras1.JPG

Σε insta story που ανέβασε ο μπαμπάς της, βλέπουμε την Κύνθια να …τσουλάει το αεροπλάνο στο έδαφος και να το «προετοιμάζει» για απογείωση.

savvas-mpoumpouras-kori1.jpg

Παιδιά και αεροπλάνο: Είναι πιο εύκολο το ταξίδι απ' όσο νομίζετε

Όπως και με τόσα πολλά πράγματα που αφορούν τα παιδιά σας, καλό θα έιναι να κάνετε έναν προγραμματισμό.

Κλείστε από νωρίς τις θέσεις σας. Έτσι θα κάθεστε μαζί (στην ίδια σειρά) και μπορείτε να διασφαλίσετε μια θέση δίπλα στο παράθυρο. Αν ταξιδεύετε με μωρό, καλέστε στην αεροπορική που θα ταξιδέψετε να σας ενημερώσουν για το τι ισχύει εν πτήση.

Κάποιες αεροπορικές εταιρίες, επιτρέπουν το καθισματάκι αυτοκινήτου. Ρωτήστε αν επιτρέπεται. Έτσι το ταξίδι θα είναι πιο άνετο και ποιο οικείο στο παιδί σας, μιας και θα κάθεται στο καρεκλάκι που ήδη γνωρίζει και ταξιδεύει.

Ρωτήστε για τα γεύματα που παρέχουν. Αν δεν προσφέρουν κάτι που τρώει το παιδί σας, ρωτήστε αν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το φαγητό του παιδιού. Προσοχή όμως, ρωτήστε τις διαστάσεις που πρέπει να έχει το σκεύος που θα το αποθηκεύσετε για να μην έχετε πρόβλημα με την ασφάλεια του αεροδρομίου.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της Κύνθιας από ταξίδια στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved