Δούκισσα Νομικού: Φώτο με τη μικρή Αναστασία από τη Σχοινούσα

Στην πανέμορφη Σχοινούσα, νησί του πατέρα της, βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού με την οικογένειά της.

Δούκισσα Νομικού: Φώτο με τη μικρή Αναστασία από τη Σχοινούσα
instagram @ dutchesss_

Το μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την ομορφιά που κρύβει το νησί της Σχοινούσας.

"Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα 💙🇬🇷
#summer2022 #summeringreece #visitgreece #happyplace #ootd #mindmatter", σχολίασε και οι διαδικτυακοί της φίλοι της ευχήθηκαν να περάσει όμορφα.

https://www.instagram.com/p/CgherwNDZbc

Αυτές όμως δεν ήταν οι μόνες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού, μιας και στη Σχοινούσα δεν πήγε μόνη. Σε ένα insta story που δημοσίευσε έδειξε τη μικρή Αναστασία.

anastasia-doukissa-sxoinousa-eikona.jpg

Όπως βλέπετε και εσείς η μικρούλα βρίσκεται στο πλευρό της μαμάς της και απολαμβάνει το νησί του παππού της.

Μητρότητα: Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα στη ζωή της

https://www.instagram.com/p/CeHAFgwjoRM

Η μητρότητα -όπως και για όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί στη ζωή τους- είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να βιώσει στη ζωή της και ως δώρο είδε και η Δούκισσα Νομικού τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Το μοντέλο πριν μερικούς μήνες είχε μιλήσει στην εφημερίδα, Real Life και τη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για τη ζωή με τα παιδιά της.

«Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα. Τα αντιμετωπίζω ως έξυπνα όντα, λέγοντας τους πάντα και μόνο αλήθειες. Χωρίς βέβαια να τους χαλάω τη μαγεία της αθωότητα και της ξεγνοιασιάς. Πιστεύω ότι ως γονείς έχουμε την ευθύνη, την υποχρέωση, να μιλάμε ειλικρινά με τα παιδιά μας. Να μην κρυβόμαστε. Να μην του κρύβουμε την αλήθεια, ώστε να γίνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με κριτική ικανότητα και άποψη», είχε αποκαλύψει τότε η Δούκισσα Νομικού, δείχνοντας ότι μια μαμά πρέπει να μιλά με ειλικρίνεια στα παιδιά της και να τα αντιμετωπίζει σαν μικρά ανθρωπάκια και όχι ως μωρά.

Όσο για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα; Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά άλλαξαν καταρχάς τις προτεραιότητές μου, τις ανάγκες μου, την ώρα που ξυπνάω κάθε πρωί. Άλλαξαν τα δεδομένα γύρω μου και φυσικά, άλλα και την κοσμοθεωρία μου. Με βοήθησαν να εντοπίζω την ουσία. Να εστιάζω, να επικεντρώνομαι σε αυτήν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved