Δούκισσα Νομικού: «Βγήκαμε για ψάρεμα» - Η όμορφη φωτογραφία του γιου της

Η Δούκισσα Νομικού απαθανάτισε τον γιο της με τα …σύνεργα ψαρέματος.

Δούκισσα Νομικού: «Βγήκαμε για ψάρεμα» - Η όμορφη φωτογραφία του γιου της

H Δούκισσα Νομικού είναι ο ορισμός της ευτυχισμένης μαμάς. Σε κάθε της εμφάνιση ή σε αναρτήσεις της στον λογαριασμό στο Instagram, το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία όταν αναφέρεται στην οικογένεια και τα παιδιά της.

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η ίδια φροντίζει να περνάει τον ελεύθερο της χρόνο μαζί τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως πριν από μερικές ώρες, όπου δημοσίευσε σε insta story μια νέα φωτογραφία του Σάββα να είναι στη θάλασσα έχοντας μαζί του μια απόχη ψαρέματος.

«Βγήκαμε για ψάρεμα» , σχολίασε με χιούμορ η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

dutchesss-gios-psarema.jpg

Μια «χαζομαμά»

Η Δούκισσα Νομικού χαρακτηρίζει τον εαυτό της «χαζομαμά». Μάλιστα το αναφέρει και στο Instagram : #XazoMom of two angels.

Όταν είναι μαζί τους, παίζουν, αυτοσχεδιάζουν, μαγειρεύουν. Από τις αγαπημένες συνήθειες τους συνήθειες είναι επίσης η ανάγνωση παραμυθιών.

Τους αρέσει να κάθονται όλοι μαζί στο πάτωμα, να αραδιάζουν μπροστά τους τα αγαπημένα τους παραμύθια και να τα ξεφυλλίζουν.

«Για μας κάθε μέρα είναι μέρα για παραμύθια ... Σήμερα ο Σάββας διάλεξε «τα τρία σούπερ γουρουνάκια» ??? και η Αναστασία κάτι άλλο, αλλά κι αυτό με ?λύκο ??
Ας ονειρευόμαστε με τα παιδιά μας και σαν παιδιά, μέσα από λατρεμένες συνήθειες, όπως το διάβασμα παραμυθιών?να έχουμε όλοι μας μια υπέροχη μέρα και ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, με πολλά πολλά χαμόγελα», είχε γράψει σε ένα παλιότερο ποστ της αναρτώντας το παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Cb2gV4SgUmu

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες όμορφες αναρτήσεις με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved