Ανέμελο Καλοκαίρι με Havaianas: Τα fashion items που «ξεκλειδώνουν» την πιο ανέμελη εκδοχή μας

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, διότι αφυπνίζει την πιο αισιόδοξη και ανέμελη εκδοχή μας.

Ανέμελο Καλοκαίρι με Havaianas: Τα fashion items που «ξεκλειδώνουν» την πιο ανέμελη εκδοχή μας

Τι κι αν η καθημερινότητα επιμένει να «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες; Τι κι αν οι υποχρεώσεις δεν έχουν τελειωμό; Εμείς έχουμε καθημερινά τον καιρό «σύμμαχό» μας, οπότε τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να απολαύσουμε στο έπακρο την κάθε στιγμή.

Ωστόσο, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό του καλοκαιριού μας και να μην χάνουμε χρόνο με ασήμαντα πράγματα, όπως η ερώτηση «τι να φορέσω σήμερα», είναι απαραίτητο να διαθέτουμε στην γκαρνταρόμπα και την παπουτσοθήκη μας, τα items που εκφράζουν και αναδεικνύουν την ξέγνοιαστη πλευρά μας, δηλαδή τα ρούχα και τα παπούτσια που μας επιτρέπουν να σκεφτόμαστε λιγότερο και να ζούμε περισσότερο με αυθορμητισμό.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι αυτά τα items και πώς θα τα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας; Κι όμως, η απάντηση είναι απλή! Διότι για να δημιουργήσουμε μία ανεπιτήδευτη, effortless εμφάνιση, αυτό που χρειαζόμαστε είναι κομμάτια που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση, που «αγκαλιάζουν» τη σιλουέτα και τα βήματά μας με άνεση, από το πρωί έως το βράδυ.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω σου αποκαλύπτουμε τις καλοκαιρινές fashion προσθήκες που δεν λείπουν από την ντουλάπα μας τη φετινή σεζόν, καθώς είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε carefree εμφανίσεις και να απολαύσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved