Άκης Πετρετζίκης: Νέα στιγμιότυπα από έξοδο με τον γιο του

Νέες φωτογραφίες με τον γιο του, Αχιλλέα, δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης.

Άκης Πετρετζίκης: Νέα στιγμιότυπα από έξοδο με τον γιο του

Ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο του, ακόμα και αυτά τα λίγα όμως στιγμιότυπα με τον μικρό Αχιλλέα που έχει μοιραστεί με τους ακολούθους του, μαρτυρούν ότι απολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά όσο τίποτε.

Ο μικρός Αχιλλέας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021 και πριν από μερικές εβδομάδες γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram ο δημοφιλής σεφ έχουμε δει μπαμπά και γιο στις κούνιες…

akis petretzikis me gio

…στο σούπερ μάρκετ

akis petretzikis me gio4

…και βόλτα με τον μάρσιππο.

akis petretzikis me gio1

Άκης Πετρετζίκης: Τα νέα στιγμιότυπα με τον γιο του

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο του δημοσίευσε πρόσφατα ο Άκης Πετρετζίκης. Ο σεφ απαθανάτισε τον ενός έτους Αχιλλέα κατά τη διάρκεια βόλτας τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο, ενώ δίπλα του φαίνεται πώς ήταν και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους.

Δείτε τα νέα στιγμιότυπα με τον Αχιλλέα που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης στην gallery που ακολουθεί μαζί με την ανάρτηση για τον γάμο του.

Άκης Πετρετζίκης: Σύντομα μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε και αυτή τη φορά ο διάσημος μπαμπάς μέσω Instagram αποκαλύπτοντας και το φύλο του μωρού το οποίο είναι κοριτσάκι.

akis-petretzikis-mpampas-gia-deuteri-fora.jpg

Για την πατρότητα, ο Άκης Πετρετζίκης είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του:

«H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο." Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα».

Έπειτα πρόσθεσε: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες “αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved