Χριστίνα Μπόμπα: Καροτσάδα με τις δίδυμες στα σοκάκια της Μυκόνου και τον μπαμπά της

Η γνωστή influencer πήγε βόλτα με τις μικρές και τον πατέρα της.

Χριστίνα Μπόμπα: Καροτσάδα με τις δίδυμες στα σοκάκια της Μυκόνου και τον μπαμπά της

Η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο με την οικογένειά της.

Μαζί με τον Τάκη Τανιμανίδη κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δουν αγαπημένους τους φίλους που βρίσκονται στο νησί.

Το ζευγάρι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της Αριάνας και της Φιλίππα στη Μύκονο διοργανώνοντας ένα όμορφο πάρτι, ενώ τούρτα έσβησε για τα δικά της γενέθλια και η Χριστίνα Μπόμπα.


https://www.instagram.com/tv/CfKVSHRKSAJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νησί αναμένεται να γίνει και η βάφτιση των κοριτσιών τους. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως πληροφορίες της Realnews κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου οι ευτυχισμένοι γονείς θα μοιραστούν τη χαρά με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενο η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους.

Οι πρώτες διακοπές με τις μικρές

Το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό για το ζευγάρι καθώς έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί περνώντας χρόνο με τις μικρές στη θάλασσα.

Από την ημέρα που έφτασαν στη Μύκονο, φρόντισαν να έχουν οι κόρες τους χώρο για να παίζουν όταν είναι σπίτι έχοντας τα αγαπημένα τους ( και νέα) παιχνίδια.

Ο μπαμπάς Σάκης εξοπλισμένος με κουβαδάκια, φτυαράκια και τα συναφή είναι η καλύτερη παρέα για τις μικρές στην παραλία και την πισίνα.

didimes tanimanidi parti 4

Το ζευγάρι δεν είναι μόνο του, καθώς έχουν τη βοήθεια των γονιών του.Μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε selfie από βόλτα της με τις μικρές που εκτός από τη φίλη της μαζί τους ήταν ο μπαμπάς της, Κώστας Μπόμπας.

mpompa

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές του στη Mύκονο, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved