Κώστας Σόμμερ: Ο γιος του είναι 10 μηνών και περπατάει - Τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα

Μπορεί τα περισσότερα μωρά να περπατούν από τον 12ο μήνα της ηλικίας τους και μετά, όμως ο γιος του Κώστα Σόμμερ ανήκει σε εκείνο το μικρό ποσοστό των μωρών, που κάνει τα πρώτα του βήματα στον 10ο μήνα.

Κώστας Σόμμερ: Ο γιος του είναι 10 μηνών και περπατάει - Τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα

Ο μικρός Ιάσονας εντυπωσίασε με τις ικανότητές του μιας και τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο μπαμπάς του, δείχνουν ότι μπορεί να περπατάει μόνος του και χωρίς βοήθεια στον δέκατο μήνα.

Εντυπωσιακό ναι, περίεργο όχι

Το πότε θα περπατήσει το μωρό απασχολεί πολλούς γονείς. Οι περισσότεροι ειδικοί αναφέρουν ότι το νωρίτερο που μπορεί να περπατήσει ένα μωράκι είναι μεταξύ του 9ου και του 10ου μήνα και το αργότερο μέχρι τον 14ο μήνα.

Φαίνεται ότι οι γονείς του, βοήθησαν αρκετά στην κινητική ανάπτυξη του παιδιού τους, παρέχοντας ερεθίσματα και κατάλληλο παιδικό χώρο για να κινηθεί το μωρό τους.

Ο μικρός Ιάσονας σε νέες περιπέτειες


https://www.instagram.com/p/CZkCpHEoMnA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2021 κι από τότε αποτελεί κύρια προτεραιότητα των γονιών του. Κάνουν δραστηριότητες, παιχνίδια, ενώ ξέρει και να κολυμπάει. Θυμάστε την ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ που τους έδειχνε στην πισίνα μαζί;

Ο ηθοποιός και η σύζυγός, Βαλεντίνη Παπαδάκη, φροντίζουν να δίνουν πολλά ερεθίσματα στον μικρό τους και αυτό είναι ίσως που βοηθά στη γρήγορη ανάπτυξή του.

Πριν μερικές μέρες ο Κώστας Σόμμερ κοινοποίησε μια σειρά από στιγμιότυπα που δείχνουν τον Ιάσονα να κάνει αυτόνομα και ανεξάρτητα τα πρώτα του βήματα, εντυπωσιάζοντάς μας. Όπως θα δείτε και εσείς χωρίς καμιά βοήθεια περπατά, ενώ ο μπαμπάς ακολουθεί από πίσω σαν άγρυπνος φρουρός έτοιμος να τον πιάσει σε κάθε στραβοπάτημα.

Swipe up για να δείτε τις αναρτήσεις του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved