Σοφία Καρβέλα: Βρίσκεται στην Ελλάδα με τους γιους της και γυμνάζονται παρέα

Μαμά και γιοι λιώνουν στο γυμναστήριο.

Σοφία Καρβέλα: Βρίσκεται στην Ελλάδα με τους γιους της και γυμνάζονται παρέα

Η Σοφία Καρβέλα κάνει συχνά αναρτήσεις με την οικογένειά της. Ειδικά τα παιδιά της, ο Νίκος και ο Νέστορας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στο προφίλ της στο Instagram, με το κοινό να παρατηρεί την όμορφη σχέση που έχει η οικογένεια αλλά και το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι γιοι της με τον Θανάση Πανουργιά.

Εκτός από σούπερ μαμά είναι και cool μαμά. Δεν το λέμε εμείς, οι γιοι της το λένε και μάλιστα της το λένε συχνά όταν προσπαθεί να γυμναστεί και "μπλέκονται" στα πόδια της.

Nα σας θυμίσουμε τότε που έκανε yoga, και έσπευσαν να κάνουν μαζί της και οι δυο της γιοι.

sofia karvela giogka me paidia sto spiti 1

Αυτή τη φορά πήρε και τα δυο της παιδιά στο γυμναστήριο. Και τους διδάσκει τα οφέλη της γυμναστικής για το σώμα και το μυαλό. Βλέπουμε ότι τον μικρό Νέστορα τον κρατάει από το χέρι.

karvela gios

O Νίκος, ο μεγάλος γιος, που πήρε το όνομα του παππού του, έχει μεγαλώσει πολύ, και μοιάζει και στη γιαγιά Άννα Βίσσης, και στην μαμά Σοφία Καρβέλα, και στον συνονόματο παππού.

karvela gimnastiki

Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το σχολιάζουν οι followers της κάτω από την νέα ανάρτηση που έκανε με τον γιο της να ποζάρει σοβαρός στο φακό.


https://www.instagram.com/p/Cf1xI_yOU1R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάντε το όπως η Σοφία Καρβέλα

Είστε μαμά και έχετε ένα, δύο ή και τρία παιδιά; Δεν έχετε καθόλου χρόνο; Αρχίστε να γυμνάζεστε μαζί τους.

Αν πάλι έχετε αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρετε ή όχι; Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα, παρακάτω. Δείχνουν το χάος και την ομορφιά του να είσαι μαμά και να γυμνάζεσαι παράλληλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved