Ετεοκλής Παύλου: Παίζει κιθάρα με τη μικρή Μελίτα - Το πιο γλυκό ντουέτο

Μπαμπάς και κόρη παίζουν μαζί κιθάρα και τρελαίνουν το Instagram.

Ετεοκλής Παύλου: Παίζει κιθάρα με τη μικρή Μελίτα - Το πιο γλυκό ντουέτο

O Ετεοκλής Παύλου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη του. Μπαμπάς και κόρη περνούν χρόνο μαζί, παίζουν, μαγειρεύουν, κάνουν βόλτες. Η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει καθημερινά οικογενειακά τους στιγμιότυπα και σε ένα από τα πιο πρόσφατα, έδειξε τον μπαμπά Ετεοκλή να παίζει κιθάρα με την Μελίτα.

Μπαμπάς και κόρη κάθονται δίπλα-δίπλα και ο κάθε ένας κρατάει από μία κιθάρα, ο Ετεοκλής Παύλου μία κανονική και η Μελίτα Παύλου, μία παιδική.

etoklis paulou melita kori kithara

Το κοριτσάκι προσπαθεί να αντιγράψει τις κινήσεις του μπαμπά του και όπως φαίνεται το απολαμβάνει πολύ.

Μουσική για παιδιά: Ποια τα οφέλη

Η ενασχόληση με τη μουσική έχει πολλά οφέλη για την ανάπτυξη των παιδιών από τη βρεφική τους ακόμη ηλικία. Έρευνες έχουν δείξει ότι όχι μόνο η ενασχόληση αλλά και το απλό άκουσμα της μουσικής μπορεί να διεγείρει τον εγκέφαλο, να βελτιώσει τη μνήμη, να τονώσει την αυτοπεποίθηση και να ενθαρρύνει την κοινωνικότητα. Επίσης, τα παιδιά που μαθαίνουν ένα μουσικό όργανο ενισχύουν την επιμονή και υπομονή τους, αποκτούν πειθαρχία και γίνονται πιο δημιουργικά.

Ελένη Χατζίδου: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της τα κατορθώματα της μικρής Μελίτας. Το κοριτσάκι θα γίνει τριών ετών τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και είναι ένα παιδί ανεξάρτητο, εξωστρεφές και χαμογελαστό.

Δείτε στιγμιότυπα που δημοσιεύσει η τραγουδίστρια ανά διαστήματα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved